Ντομινίκ Πελικό: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψή του όταν φωτογράφιζε κάτω από φούστες γυναικών

Ο Γάλλος που δικάζεται για απεχθή εγκλήματα με θύμα την ίδια του τη σύζυγο, είχε συλληφθεί να «σηκώνει γυναικείες φούστες» σε σούπερ μάρκετ της περιοχής του, έχοντας στρατολογήσει προηγουμένως δεκάδες άνδρες για να βιάσουν τη ναρκωμένη μητέρα των παιδιών του, Ζιζέλ Πελικό.

Screenshot 2024 09 14 191052

Ο 71χρονος Πελικό, συνελήφθη αφού ένας φύλακας του καταστήματος τον εντόπισε να κινηματογραφεί κάτω από τις φούστες γυναικών το 2020. Καθώς άρχισε να ξετυλίγεται η εγκληματική του δράση, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν αργότερα στις συσκευές του τρομακτικά ντοκουμέντα με τη σύζυγό του – την οποία παραδέχτηκε ότι νάρκωνε επιτρέποντας σε περίπου 72 αγνώστους να τη βιάσουν, σε μια υπόθεση που έχει «παγώσει» τη Γαλλία.

Ο ίδιος και περίπου 50 ακόμη άνδρες θα μπορούσαν να οδηγηθούν στη φυλακή για τουλάχιστον 20 χρόνια, κατηγορούμενοι για τον συστηματικό «βιασμό» της Ζιζέλ Πελικό και την κινηματογράφηση των αποτρόπαιων πράξεών τους. Το περιοδικό Paris Match δημοσίευσε τώρα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον Πελικό να συλλαμβάνεται σε ένα σούπερ μάρκετ στο Καρπεντρά πριν από τέσσερα χρόνια.

Γυρισμένο στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020, δείχνει τον ασπρομάλλη παππού να φοράει μάσκα καθώς τοποθετεί μια κάμερα κάτω από τις φούστες των θυμάτων στο κατάστημα Leclerc. Ένας φρουρός ασφαλείας τον εντοπίζει καθώς μια γυναίκα ακούγεται να λέει «Όχι, όχι, όχι», μετά από παράπονα τεσσάρων ακόμη πελατισσών.

Αρχικά του επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ ως μέρος μιας διαδικασίας διαπραγμάτευσης, προτού οι ντετέκτιβ βρουν περισσότερες ενοχοποιητικές εικόνες στις συσκευές του. Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση μίλησε στην αστυνομία για έναν σκληρό δίσκο, κρυμμένο κάτω από έναν εκτυπωτή στο σπίτι του στο Μαζάν, κοντά στην Αβινιόν, ο οποίος περιείχε ένα αρχείο με την ένδειξη «κακοποιήσεις».

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για το 2χρονο παιδάκι παρασύρθηκε στη Θέρμη – Στη φυλακή ο δράστης

Screenshot 2024 09 14 204614

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για το 2χρονο παιδάκι παρασύρθηκε στη Θέρμη – Στη φυλακή ο δράστης

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται το ζευγάρι με την κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται…

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένο ζευγάρι

πυροσβέστης

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένο ζευγάρι

Οι δύο ηλικιωμένοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που παρουσίασαν από τους…

Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστική πορεία στη Νεάπολη – Απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις στην περιοχή

resized1 f137882773403e195d5fb6dbabbd02e2

Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστική πορεία στη Νεάπολη – Απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις στην περιοχή

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε διάφορες άλλες κινήσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει πρόσφατα…