Σάλος στο διαδίκτυο από την κατά λάθος… ανάρτηση της Διαμαντοπούλου υπέρ της Κεραμέως

Πολλές απορίες προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου μία ανάρτηση της υποψήφιας για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με την οποία αναφερόταν στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας. O λογαριασμός της Διαμαντοπούλου και ο αντίστοιχος της Κεραμέως, έχουν τον ίδιο χειριστή;

diamant kerameos

Εύλογα ερωτήματα προκάλεσε ανάρτηση της υποψήφιας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου, στην οποία φαίνεται να παραθέτει ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά στον προσωπικό λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε μία διθυραμβική ανάρτηση υπέρ της Νίκης Κεραμέως, για την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Χρήστες του Twitter μάλιστα αποθανάτισαν αμέσως την συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και για αμφισβήτηση της ενέργειας αυτής. Όπως ήταν επόμενο, το συγκεκριμένο κείμενο με τις ίδιες φωτογραφίες, Εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα στον προσωπικό λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Δείτε τις σχετικές εικόνες από τις δύο αναρτήσεις:

IMG 7338 IMG 7339

Όπως ήταν επόμενο η επίμαχη ανάρτηση διαγράφηκε από τον προσωπικό λογαριασμό της Διαμαντοπούλου στο X, η οποία αμήχανα προσπάθησε να δικαιολογηθεί με τις γνωστές σημιτικές αερολογίες.

Έγραψε συγκεκριμένα η Άννα Διαμαντοπούλου αμέσως μετά την πρωτοφανή, αλλά εξόχως αποκαλυπτική γκάφα:

«Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης.

 

Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ»

Πυρά στο Χ

Το ερώτημα για τους χρήστες στο Χ παρά την προσπάθεια να καλύψει το γεγονός η Άννα Διαμαντοπούλου, παραμένει. Οι δύο λογαριασμοί μήπως έχουν κοινό χειριστή;

 

 

 

 

&nbsp

;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλαμίνα: Στο δρόμο πεταμένοι οι πυροσβέστες του νησιού

Εξωφρενική απόφαση του υπουργείου Παιδείας – Στέλνουν μαθητές Γ’Λυκείου από τους Αγ. Αναργύρους στο Περιστέρι!

Εύβοια: Επιτέθηκαν σε υπαλλήλους ανεμογεννητριών με όπλα και μαχαίρια!

Παραλίγο ατύχημα με δημοσιογράφο του Star- Tρένο του κόρναρε για να μην τον πατήσει (video)

 

Γιάννης Μπέζος για Famagusta:«Δεν μπορεί η Τουρκία να λέει δεν θα προβάλλετε, είναι γελοίο» – Είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι γελάμε με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ (video)

bezos

Γιάννης Μπέζος για Famagusta:«Δεν μπορεί η Τουρκία να λέει δεν θα προβάλλετε, είναι γελοίο» – Είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι γελάμε με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ (video)

«Το 1974 υπήρξε μια αισχρή προδοσία, εξαιρετικά ελεεινή», τόνισε ο δημοφιλης ηθοποιός

Μωραΐτης κατά Φάμελλου – «Ήξερε ότι είχαν προβλήματα και τα αποκάλυψε μόλις έχασε τη θέση του»

moraitis44

Μωραΐτης κατά Φάμελλου – «Ήξερε ότι είχαν προβλήματα και τα αποκάλυψε μόλις έχασε τη θέση του»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, ασκεί έντονη…