Νοτοπούλου: Η πρώτη απάντηση Κασσελάκη στην καταγγελία για μπούλινγκ – «Παρέμβαση» και από Ακρίτα (video)

Συνεχίζεται η μεγάλη κόντρα του Στέφανου Κασσελάκη με την Κατερίνα Νοτοπούλου μετά την καταγγελία της δεύτερης για μπούλινγκ

MixCollage 17 Sep 2024 05 39 PM 8913

Συνεχίζεται η έντονη εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κατερίνα Νοτοπούλου να μιλάει ξανά για μπούλινγκ του Στέφανου Κασσελάκη εις βάρος της, τον ίδιο να απαντάει και την Έλενα Ακρίτα να παρεμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το πρωί, μιλώντας στην κάμερα του Action 24, κάλεσε τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει όσα λέει η ίδια ή να συναινέσει να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα, κάνοντας λόγο για ανώνυμα τρολ που της επιτίθενται.

Αναλυτικά ανέφερε: «Eδώ είμαι. Ας βγει ο κύριος Κασσελάκης, είτε να διαψεύσει, είτε να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση. Αυτό δεν είναι μία μεμονωμένη συμπεριφορά, είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί και στα όργανα του κόμματος. Οι εξουσιαστικές συμπεριφορές, κανένα χώρο δεν έχουν και στο δικό μας κόμμα.

Ούτε οι επιθετικές συμπεριφορές. Προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην Πολιτική Γραμματεία στην Κεντρική Επιτροπή. Σειρά τέτοιων συμπεριφορών, η στοχοποίηση στελεχών. Δεν έχω φοβηθεί χρυσαυγίτες και φασίστες από όταν ήμασταν στο δρόμο.

Δεν έχω φοβηθεί ακροδεξιές συμπεριφορές ή συστημικές επιθέσεις. Το ότι έρχονται τώρα να αναπαράξουν είτε ρατσιστικό, είτε επιθετικό λόγο, ανώνυμα τρολ του διαδικτύου, ποσώς με αφορά ή με φοβίζει».

Η απάντηση του Κασσελάκη στη Νοτοπούλου

Λίγες ώρες αργότερα κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη θέλησαν να απαντήσουν στην Κατερίνα Νοτοπούλου, λέγοντας πως η λέξη μπούλινγκ δεν είναι κενή παροτρύνοντας την να κινηθεί στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά ανέφεραν: «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό»

Η παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα

Θέση για τη συγκεκριμένη κόντρα πήρε η Έλενα Ακρίτα, τονίζοντας ότι η λέξη μπούλινγκ είναι βαρία, παροτρίνοντας την Κατερίνα Νοτοπούλου να μην τη χρησιμοποιεί με φειδώ και να μην τη μετατρέπει σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου. Μάλιστα επισημαίνει ότι κάποιοι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία από τον εκφοβισμό.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Η λέξη «μπουλινγκ» είναι βαριά. Ας τη χρησιμοποιούμε με φειδώ και ας μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου. Ο εκφοβισμός έχει οδηγήσει ανθρώπους στην απόγνωση και, κάποιες φορές, στην αυτοκτονία. Ακόμα πιο προσεχτικά πρέπει να είναι τα θύματα μισαναπηρισμού που έχουν υποστεί το αληθινό μπουλινγκ στο πετσί τους.».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Νέα σοκαριστική έκθεση Αμερικανού ειδικού για την έκρηξη – «30 επιβάτες απανθρακώθηκαν ακαριαία»

Νίκος Λύτρας: Πέθανε ο δικηγόρος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Την «είπε» – και δικαίως- σε δημοσιογράφους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Καλό είναι να μην κάνετε τέτοιες ερωτήσεις»

Σεφερλής: «Πυρά» κατά Λαζόπουλου και παρουσιαστών εκπομπών – «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους με επιχειρήματα» (video)

Ράνια Τζίμα: «Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να πάω στο ρεπορτάζ με φούστα – Στο σπίτι μου δεν υπάρχει καθρέπτης» (Video)

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: 24/11 οι εκλογές για πρόεδρο – Δεν θα είναι καταστατικό το Συνέδριο

SYRIZA karekles

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: 24/11 οι εκλογές για πρόεδρο – Δεν θα είναι καταστατικό το Συνέδριο

Η Πολιτική Γραμματεία προτείνει στην Κεντρική Επιτροπή να γίνει το έκτακτο Συνέδριο από 1 μέχρι…

Motor Oil: Συνεχίζεται η επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς – Βελτιώνεται η εικόνα (video)

μοτορ

Motor Oil: Συνεχίζεται η επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς – Βελτιώνεται η εικόνα (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν εργαζόμενο της Motor Oil με ελαφρά εγκαύματα στα…

Λίβανος: Τουλάχιστον 8 νεκροί και πάνω από 2.750 τραυματίες από τις ταυτόχρονες εκρήξεις εκατοντάδων βομβητών της Χεζμπολάχ (Video)

AP24261586134586

Λίβανος: Τουλάχιστον 8 νεκροί και πάνω από 2.750 τραυματίες από τις ταυτόχρονες εκρήξεις εκατοντάδων βομβητών της Χεζμπολάχ (Video)

H Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ για τις εκρήξεις βομβητών - Επίσης, ένα δεκάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε…