ΧΞ

Χρήστος Ξανθάκης

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές;

Ομορφιές στοιχηματικές δεν έχουμε μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε και στο ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ

Στοίχημα δεν έχω παίξει ποτέ.

Έχω παίξει πόκα μέρες και νύχτες (προσωπικό ρεκόρ 27 ώρες σερί, αλλά ήμουνα φοιτητής και άντεχα), έχω παίξει ζάρια στο Ατλάντικ Σίτυ (εντολή θείου Νικ και τα σκυλιά δεμένα), έχω παίξει ρουλέτα στο καζίνο της Σύρου (πέντε δεκάρες μόνο και δεν ξανάπαιξα), παίζω Τζόκερ τακτικά (το έχω δει όνειρο ότι θα κερδίσω!), ελπίζω να με φυλάξει ο Θεός (ή έστω ο Λένιν) και να μην πέσω στην ανάγκη του ΚΙΝΟ όταν πάρω σύνταξη, καλοβλέπω αυτό το καινούριο το EuroJackpot που μοιράζει ένα σωρό λεφτά (και έχει αναφορά στην πατρίδα μας την Ευρώπη), έχω σκάσει καμιά διακοσαριά δολάρια σε ΟΤΒ της Νέας Υόρκης (ήταν και αλογομούρης ο θείος…), ως εκεί και φχαριστώ πολύ με τα τυχερά παίγνια.

Κι επειδή Στοίχημα δεν έχω παίξει ποτέ, έβαλα το Θάνο, το γιό μου του φίλου μου του Αλέκου απ’ τα Τρίκαλα, να μου εξηγήσει τα βασικά, να μην είμαι έξω απ’ το κόλπο. Διότι, όπως σημείωσε και ένας κολλητός με εμπειρία στο κουπόνι (πάει και τα χώνει εκεί τα λεφτά του το κτήνος, αντί να κάνει “χτίσιμο κεφαλαίου”!), οι στοιχηματζήδες δεν έχουν πέσει έξω ποτέ όσον αφορά στις εκτιμήσεις τους για τις πολιτικές μάχες.

Νταξ, την πατήσανε μια φορά στο Δημοψήφισμα του 2015, αλλά εκεί την πατήσανε όλοι, ακόμη κι ο ίδιος ο Τσίπρας που το προκήρυξε. Οπότε, μία ίσον καμία και πάμε παρακάτω, μην το παιδεύουμε.

Ποιοι και πως προηγούνται;

Ξεκινώ από ΣΥΡΙΖΑ, όπου όταν πρωτοσκάσανε μύτη τα κουπόνια, την περασμένη Πέμπτη, ήταν μπροστά ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης με απόδοση 2,30, και ακολουθούσαν ο Στέφανος Κασσελάκης με 2,90, ο Σωκράτης Φάμελλος με 5,50, ο Αλέξης Τσίπρας με 9,00 και οι υπόλοιποι με τις υπόλοιπες πολύ πιο κάτω. Πάλι μη ρωτάτε γιατί είναι ο Τσίπρας μέσα αφού δεν ξέρουμε αν θα κατέβει, το ‘παμε γούστο τους και καπέλο τους των εταιρειών στοιχήματος, άμα θες ποντάρεις, άμα δεν θες “χτίζεις κεφάλαιο” και αγοράζεις το Twitter.

Την άλλη μέρα, όμως, έγινε μπρέηκ και είχαμε πλασάρισμα Κασσελάκη στην κορυφή με απόδοση 2,25 και στη συνέχεια Πολάκη και Παππά με 2,80Φάμελλο με 6,50 και Τσίπρα με 15,00.

Για να καταλήξουμε στο χτεσινό με Κασσελάκη στο 2,05, Πολάκη στο 3,50, Τσίπρα στο 4,00, Φάμελλο στο 9,00, Δούρου στο 30,00 και Γκλέτσο στο 50,00. Ο Παππάς γιατί βγήκε απ’ το κουπόνι, ιδέα δεν έχω…

Ομορφιές, ωστόσο, στοιχηματικές, δεν έχουμε μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε και στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί, λοιπόν, περάσαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι με τον Δούκα σε απόδοση γύρω στο 2,00 και τον Ανδρουλάκη σιμά κοντά στο 2,80. Για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες και να το τουμπάρει ο Νίκος με 1,95 αφήνοντας τον Χάρη στο 2,20, αλλά να έχουμε χτες νέο προσπέρασμα με τον δήμαρχο Αθηναίων να φορτσάρει στο 1,80 απόδοση και πίσω του τον νυν πρόεδρο στο 2,15.

Μιλάμε για ντέρμπυ ολκής εν ολίγοις ανάμεσα στους δύο μονομάχους, που άνευ συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλον στον δεύτερο και καθοριστικό γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Ποπ κορν πάρτε παιδιά, έχουμε μπροστά μας μεγάλα γκάζια!

Υ.Γ.: Για την πλήρη ενημέρωσή σας, να προσθέσω ότι το στοιχηματικό κουπόνι για το ΠΑΣΟΚ έδινε χτες απόδοση 8,50 στην Διαμαντοπούλου και 13,00 στον Γερουλάνο. Όχι και τόσο αισιόδοξες οι προοπτικές τους, εν ολίγοις…

Πηγή: Newpost

Ειδήσεις σήμερα:

Πλησιάζει την Αττική η κακοκαιρία: Οι 5 περιοχές με έντονα φαινόμενα – «Προσοχή για κεραυνούς»

Συναγερμός στο φαράγγι Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια από πτώση βράχου – Δεκάδες πεζοπόροι εγκλωβισμένοι

Νοτοπούλου: Η πρώτη απάντηση Κασσελάκη στην καταγγελία για μπούλινγκ – «Παρέμβαση» και από Ακρίτα (video)

Σεφερλής: Ο πατέρας του Nemo απαντά πρώτη φορά για το σκετσάκι που προκάλεσε αντιδράσεις (video)

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Λίβανος: Εννέα νεκροί μετά τις νέες εκρήξεις και πάνω από 300 τραυματίες – Ανατινάχθηκαν ασύρματοι (Video)

AP24262459596538

Λίβανος: Εννέα νεκροί μετά τις νέες εκρήξεις και πάνω από 300 τραυματίες – Ανατινάχθηκαν ασύρματοι (Video)

Μια πηγή ασφαλείας τόνισε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στο στομάχι και τα χέρια.

Ανατροπή στη Μαγνησία: Ο 49χρονος στον Πτελεό βρέθηκε χωρίς λάρυγγα – «Πιστεύω τον δολοφόνησαν» (Video)

exafanisi magnisia

Ανατροπή στη Μαγνησία: Ο 49χρονος στον Πτελεό βρέθηκε χωρίς λάρυγγα – «Πιστεύω τον δολοφόνησαν» (Video)

Πώς βρέθηκε μέσα σε ρέμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του φίλου του -…

Κεφαλογιάννη: Η απίστευτη απάντηση για τα χαλιά των 17.890 ευρώ – «Ήταν απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού»

5783531

Κεφαλογιάννη: Η απίστευτη απάντηση για τα χαλιά των 17.890 ευρώ – «Ήταν απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού»

«Η ανανέωση αυτή έγινε με απόλυτη διαφάνεια, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες», αναφέρει η…