Στην Ευελπίδων δίνουν ραντεβού η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Ραγκούσης (video)

Πολύ συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε η Θεοδώρα Τζάκρη, αφότου μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το μπούλινγκ από τον Γιάννη Ραγκούση.

dakryse h tzakrh on air sto

Την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Γιάννη Ραγκούση, γνωστοποίησε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA.

«Τη Δευτέρα θα καταθέσω μήνυση εναντίον του», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος.

Στη συνέχεια η κα Τζάκρη λύγισε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για όσα οφείλει στην τιμή της ίδιας και του παιδιού της, που τη βλέπει να μάχεται για τις αξίες που πρεσβεύει.

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος».

Η κ. Τζάκρη, επιβεβαίωσε ότι ανάλογη μεταχείριση, σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΠΓ αντιμετώπισε και η Δώρα Αυγέρη, λέγοντας ότι επέλεξε να δημοσιοποιήσει το όνομά της, ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατάσταση τοξικότητας, το οποίο πυροδότησαν όλοι αυτοί που έπιασαν στασίδι στα κανάλια, που υπονομεύουν τον Κασσελάκη και πρωταγωνίστησαν για να περάσει η πρόταση μομφής εναντίον του, μέσα από τις πρωτόγνωρες διαδικασίες της ΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα».

«ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη είναι μικρότερος ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κ. Τζάκρη, η οποία ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε ότι ο κ. Κασσελάκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, από μέρα σε μέρα.

Άμεση ήταν πάντως η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση: «Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η κ. Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων…»

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον Κηφισό: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στις προστατευτικές μπάρες

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα η Κεντρική Επιτροπή αποφασίζει για χρονοδιάγραμμα, προϋποθέσεις και Συνέδριο

Κεφαλογιάννη: Η απίστευτη απάντηση για τα χαλιά των 17.890 ευρώ – «Ήταν απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού»

Πάνος Κατσαρίδης για Σεφερλή: «Μαζί του είχα την πιο τραυματική εμπειρία στο θέατρο – Δεν έχει κάνει ποτέ αυτοκριτική»

Με τιμές «βασίλισσας» τελεί τα καθήκοντα της η Όλγα Κεφαλογιάννη – 86.000 ευρώ η ανακαίνιση του υπουργείου

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

Βατίδου Μπάρκα

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

«Απευθύνεται σε overweight κοινό», πρόσθεσε μάλιστα η Εύη Βατίδου