Newsroom

Newsroom

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ – 6χρονος που απήχθη το 1951 βρέθηκε ζωντανός μετά από 7 δεκαετίες

Για περισσότερα από 70 χρόνια παρέμενε αγνοούμενος

Missing Person shutterstock

Για περισσότερα από 70χρονια παρέμενε αγνοούμενος, ωστόσο η οικογένειά του δεν τον ξέχασε ποτέ και η φωτογραφία του υπήρχε σε κάθε σπίτι μελών της οικογένειας, σύμφωνα με την ανιψιά του. Συγκεκριμένα, ενα 6χρονο παιδάκι απήχθη όταν έπαιζε ξέγνοιαστο και ανέμελο σε ένα πάρκο το 1951 στη Καλιφόρνια, ωστόσο βρέθηκε μετά από 7 ολόκληρες δεκαετίες ζωντανό χάρη στη βοήθεια του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το Guardian, το Bay Area News Group τόνισε τη Παρασκευή πως η ανιψιά του Luis Armando Albino στο Όκλαντ, εντόπισε το θείο της ο οποίος ζει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, με την συνδρομή της αστυνομίας, του FBI και του τμήματος δικαιοσύνης.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, το Bay Area News Group ανέφερε την Παρασκευή ότι η ανιψιά του Luis Armando Albino στο Όκλαντ -με τη βοήθεια της αστυνομίας, του FBI και του τμήματος δικαιοσύνης- εντόπισε τον θείο της να ζει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ο Albino, πατέρας και παππούς, είναι συνταξιούχος πυροσβέστης και βετεράνος του Σώματος Πεζοναυτών που υπηρέτησε στο Βιετνάμ, σύμφωνα με την ανιψιά του, την 63χρονη Alida Alequin. Βρήκε τον Albino και τον επανένωσε με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο.

Το χρονικό

Στις 21 Φεβρουαρίου 1951 μια γυναίκα δελέασε τον εξάχρονο Αλμπίνο από το πάρκο στο Δυτικό Όκλαντ, όπου έπαιζε με τον μεγαλύτερο αδερφό του, και του υποσχέθηκε στα ισπανικά ότι θα του αγόραζε καραμέλα. Η γυναίκα απήγαγε το αγόρι που γεννήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο, πηγαίνοντάς το στην ανατολική ακτή, όπου κατέληξε σε ένα ζευγάρι που τον μεγάλωσε σαν να ήταν δικός τους γιος, ανέφερε ο όμιλος ειδήσεων. Αξιωματούχοι και μέλη της οικογένειας δεν είπαν πού στην ανατολική ακτή ζει.

Για περισσότερα από 70 χρόνια, ο Albino παρέμενε αγνοούμενος, αλλά ήταν πάντα στις καρδιές της οικογένειάς του και η φωτογραφία του κρεμόταν στα σπίτια των συγγενών του, είπε η ανιψιά του. Η μητέρα του πέθανε το 2005 αλλά ποτέ δεν έχασε την ελπίδα ότι ο γιος της ήταν ζωντανός.

Η αστυνομία του Όκλαντ αναγνώρισε ότι οι προσπάθειες της Alequin «έπαιξαν αναπόσπαστο ρόλο στην εύρεση του θείου της» και ότι «το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας είναι αυτό που προσπαθούμε».

Σε συνέντευξή της στον ειδησεογραφικό όμιλο, είπε ότι ο θείος της «με αγκάλιασε και είπε «Σε ευχαριστώ που με βρήκες» και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο».

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

Βατίδου Μπάρκα

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

«Απευθύνεται σε overweight κοινό», πρόσθεσε μάλιστα η Εύη Βατίδου