H αλήθεια είναι ότι πολλοί είναι αυτοί ψάχνουν μια καλή ταβέρνα ή ένα καλό εστιατόριο για μια όμορφη έξοδο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που «πέφτουν έξω» στην επιλογή και ο Τάσος Δούσης δίνει 4 συμβουλές για να βρεις το καλύτερο φαγητό.
Ο ταξιδιωτικός δημοσιογράφος σε βίντεο του αποκαλύπτει πως θα καταλάβει κάποιος αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό χωρίς να δοκιμάσει το φαγητό του.
«Υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό χωρίς καν να δοκιμάσουμε το φαγητό του», θέτει το ερώτημα και στη συνέχεια μοιράζεται 4 συμβουλές.
- Ο κατάλογος. Αν το μενού είναι μαζεμένο, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει προσέξει τα πράγματα και δύσκολα κάποιος θα φάει κακό φαγητό. Αν ένα εστιατόριο έχει τεράστιο κατάλογο (από πίτσα ως αστακό όπως φέρνει ως παράδειγμα ο Τάσος Δούσης) δεν υπάρχει καμία περίπτωση το φαγητό να είναι καλό.
- Η τουαλέτα. Όπως λέει ο δημοσιογράφος «βιτρίνα του εστιατορίου δεν είναι η σάλα αλλά η τουαλέτα. Με το που θα επισκεφτεί ένα εστιατόριο θα πάει κατευθείαν στην τουαλέτα για να καταλάβει αν ο ιδιοκτήτης είναι νοικοκύρης ή όχι.
- Το ψωμάκι. Όταν έρθει στο τραπέζι και είναι αφράτο, φρέσκο και ζεστό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του εστιατορίου έχουν προσέξει καλά τη δουλειά τους. Είναι εξαιρετικά απίθανό να μην έχουν προσέξει κατ’ επέκταση και το φαγητό.
- Το προσωπικό. Αν μπείτε σε ένα κατάστημα εστίασης και δεν σας δώσει κανένας σημασία και ταυτόχρονα αρχίσει και φωνάζει ο ένας στον άλλο ή τσακώνονται, τότε σημαίνει ότι το μαγαζί δεν λειτουργεί σωστά. Επίσης, θα πρέπει το προσωπικό να είναι καθαρό και περιποιημένο διότι αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιμέλεια στην καθαριότητα.
@tasosdousis1 Αναγνώρισε το καλό η κακό εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις το φαγητό του #fy #tasosdousis #traveltiktok #foodtiktok #traveltips ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Dousis
Ειδήσεις σήμερα:
Ευγενικό αφιέρωμα στο debate του ΠΑΣΟΚ με ένα ερώτημα για την Άννα Διαμαντοπούλου
Μουρατίδης σε Μπογδάνο: «Να πλένετε το στόμα σας με αγιασμό όταν μιλάτε για την Ακρίτα» (video)