Δημοσκόπηση: Προβάδισμα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και ντέρμπι στο ΠΑΣΟΚ – «Ανεβαίνει» η Λατινοπούλου

Αρκετά ενδιαφέροντα είναι όσα έδειξε η νέα δημοσκόπηση της Interview, με τις εσωκομματικές μάχες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον την ώρα που η ακροδεξιά ανεβαίνει

δημοσκόπηση 2

Με μεγάλη ταχύτητα τρέχουν οι εξελίξεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές στα δυο κόμματα, με νέα δημοσκόπηση να αποτυπώνει την κατάσταση στα δυο στρατόπεδα την ίδια ώρα που στη χώρα η ακροδεξιά κάνει συνεχόμενα και σταθερά βήματα προς τα μπροστά.

Πιο συγκεκριμένα όπως θα δείτε και παρακάτω το προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετά μεγάλο, ενώ στο ΠΑΣΟΚ το ντέρμπι του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα δείχνει πως θα κρατήσει μέχρι το τέλος. Παράλληλα, στη γενική εικόνα της πρόθεσης ψήφου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου καλπάζει προς το 5,5% έχοντας μεγάλη δυναμική.

Δημοσκόπηση Politic – Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία Interview η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να είναι πρώτη, αλλά σε χαμηλές πτήσεις, στο 24,4% , με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί στο 14,9%. Την ίδια ώρα πιο κάτω, με μονοψήφιους αριθμούς, βλέπουμε την Ελληνική Λύση με 8,3% τον ΣΥΡΙΖΑ με 7,8%  το ΚΚΕ στο 7,4% και την Φωνή Λογικής αρκετά ανεβασμένη στο 5,5%.

Μετά, ακολουθούν η Νίκη με 3,3%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, το ΜέΡΑ 25 με 3% και η Νέα Αριστερά με 2,5%.

0cfb5018ec424c09b760971095e50188

ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλο προβάδισμα Κασσελάκη

Όσον αφορά τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ οι ψηφοφόροι του κόμματος, αλλά και οι κοινή γνώμη, δίνει ένα αρκετά σεβαστό προβάδισμα στον Στέφανο Κασσελάκη έναντι των υπολοίπων, με τον Παύλο Πολάκη να ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, όσοι ψηφίζουν την αξιωματική αντιπολίτευση, δίνουν 31,4% στον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος, την ίδια ώρα που ο πρώην υπουργός υγείας έχει ένα 15, 6% και ο Σωκράτης Φάμελλος 13,6%, ενώ χαμηλές πτήσεις σημειώνουν ο Νικόλας Φαραντούρης, ο Νίκος Παππάς και ο Απόστολος Γκλέτσος.

81587b67d2984372a247710b62fca08b

111

ΠΑΣΟΚ – Κορυφώνεται η κόντρα Ανδρουλάκη με Δούκα

Ιδιαίτερα ρευστά δείχνουν πως είναι τα πράγματα στην εσωκομματική μάχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας είναι στα ίσα, με τις ενδείξεις αναφορικά για τα αποτελέσματα της δεύτερης Κυριακής να έχουν ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων σημειώνει 28,9% έναντι του μέχρι πρότινος προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος έχει 28,1% στην πρόθεση ψήφου. Ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθεί με 15,8% και πολύ κοντά είναι η Άννα Διαμαντοπούλου με 15,1%. Πιο πίσω βρίσκονται Μιχάλης Κατρίνης με 5,5%  και Νάντια Γιαννακοπούλου με 4,1%.

241e7a52999e4cc0a3baf1c17f4efc22

Ενδιαφέρον έχει φυσικά και η πρόθεση ψήφου σε περίπτωση δεύτερης Κυριακής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να χάνει σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη έχει να κάνει σχετικά με την πιθανότητα να βρεθεί τη δεύτερη εβδομάδα με τον Χάρη Δούκα και η δεύτερη με το να βρεθεί κόντρα στον Παύλο Γερουλάνο.

12

17e6541de5dc47c3b4f182598193e07a

Ειδήσεις σήμερα:

Νατάσα Μποφίλιου: Απάντησε στις επιθέσεις που δέχθηκε από δεξιά τρολ για το φόρεμα της – «Έκανε 148 ευρώ»

Μουρατίδης σε Μπογδάνο: «Να πλένετε το στόμα σας με αγιασμό όταν μιλάτε για την Ακρίτα» (video)

Μαθητής που έχασε τη μητέρα του στα Τέμπη «μαθαίνει» στο ελληνικό σχολείο πως το ασφαλέστερο μέσο είναι το τρένο

Συγκλονιστικές στιγμές σε εκδήλωση για τα Τέμπη: Ο Παύλος Ασλανίδης χόρεψε για τον γιο του – Συγκίνησε η Καρυστιανού (videos)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

 

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

Βατίδου Μπάρκα

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

«Απευθύνεται σε overweight κοινό», πρόσθεσε μάλιστα η Εύη Βατίδου