Ιωάννα Μάνδρου: Ξεκαθάρισε το τι ισχύει σχετικά με την αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το MEGA – «Δεν έχω καμία ανάμειξη» (video)

Μετά από όσα ακούστηκαν σχετικά με την αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το MEGA η Ιωάννα Μάνδρου αποφάσισε να πάρει θέση και να απαντήσει

profile player 960x540 10

Μια μικρή ένταση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του MEGA, μετά και την αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από τον σταθμό, την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε ότι σε αυτόν θα δουλεύει η Ιωάννα Μάνδρου.

Μάλιστα, μετά την παραίτηση Κανδύλη από το «μεγάλο κανάλι» αρκετοί έσπευσαν να συνδέσουν αυτά τα γεγονότα λόγω της κόντρας που υπάρχει μεταξύ των δυο γυναικών.

Θέση για τα παραπάνω πήρε και η ίδια η Ιωάννα Μάνδρου, η οποία μέσω της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Buongiorno» ανέφερε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τη συγκεκριμένη αποχώρηση, τονίζοντας ότι εκτιμάει αρκετά τη συνάδελφο της με την οποία βρίσκεται στα δικαστήρια τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η Ιωάννα Μάνδρου είπε: «Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το MEGA, ήταν μία δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκην σε αυτή της την απόφαση.

Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση, αν έμενε, θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα 40 που είμαι στη δημοσιογραφία.

Βέβαια, η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως και η αποδοχή της από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Είναι δύσκολη η θέση μου, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό αλλά ανθρώπινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα ακόμη μαζί της, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου, αλλά θα το κάνω σήμερα. Δεν μίλησα με κανέναν συνάδελφο»

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

Βατίδου Μπάρκα

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

«Απευθύνεται σε overweight κοινό», πρόσθεσε μάλιστα η Εύη Βατίδου