Λαζόπουλος: Βρέθηκε στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο και περιγράφει όσα έζησε (video)

«Ρώταγε τον Ρέμο αν έχει ημερομηνία το Ηρώδειο την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Μαρινέλλα

Λαζόπουλος 1

Τους πάντες σόκαρε η λιποθυμία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, με όσους βρέθηκαν στον χώρο εκείνη τη στιγμή να σοκάρονται από αυτό που συνέβη και να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Ένας απ’ αυτούς ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Buongiorno» για τις στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της πτώσης της Μαρινέλλας.

Αναλυτικά ο ηθοποιός επισήμανε ότι το μεγαλύτερο σοκ ήταν για την κόρη και την εγγονή της σπουδαίας ερμηνεύτριας, οι οποίες βρισκόντουσαν στο κοινό. Μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι μετά την πτώση της η Μαρινέλλα ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν υπάρχει ημερομηνία στο Ηρώδειο την επόμενη εβδομάδα, ώστε να κάνει τη συναυλία τότε.

Λαζόπουλος – Όσα έγιναν στο Ηρώδειο στη συναυλία της Μαρινέλλας

«Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός – είναι μια λέξη που έχουν πει όλοι. Όμως καταρχάς ήταν σοκαριστικό για το παιδί της, την Τζωρτζίνα, και την εγγονή της. Για εμάς ήταν σοκαριστικό ότι το παιδί της ζούσε αυτό, η ταραχή μου ήταν κυρίως αυτό.

Γιατί σε κάθε καλλιτέχνη μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στη σκηνή και ειδικά για έναν άνθρωπο που το έχει προσδιορίσει ότι θα φύγει ξαφνικά, θα είναι ξαφνικό.

Θα το πω λίγο ανάποδα απ’ ό,τι περιμένουν οι άνθρωποι, αυτό που είδαμε ήταν συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας. Ήταν πολύ περίεργο. Μπήκε στη σκηνή από κάτω από τον κόσμο, με ένα πολύ όμορφο φουστάνι λευκό, τραγούδησε a cappella, όπως συνηθίζει προς το τέλος των παραστάσεων της, αποθεώθηκε από το κοινό σαν να έκανε φινάλε. Θέλαμε όλοι να σηκωθούμε όρθιοι και όλοι κρατηθήκαμε. Άναψε μια σκάλα, είπε το “καμιά φορά θέλω ν’ αλλάξω ουρανό”, ανέβηκε επάνω, άλλαξε φουστάνι, ήταν πολύ χαρούμενη και κάποια στιγμή όλοι καταλάβαμε ότι κάτι συνέβαινε.

Το πόδι μου πήγε να τρέξει επάνω αλλά ξέρω ότι η γυναίκα αυτή ό,τι ζει το ζει μόνη της, με τις δυνάμεις της, με τη φωνή της τη μοναδική, με το ταλέντο της μοναδικό, που υπερβαίνει τον χρόνο. Πάντα η Μαρινέλλα στον παρόντα χρόνο υπερβαίνει τον χρόνο. Αυτό μόνο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν. Και πραγματικά σας το λέω, ενώ είναι σοκαριστικό, ο τρόπος που έπεσε στη σκηνή, έπεσε τόσο μαλακά, έπεσε θεατρικά.

Εύχομαι και ευχόμαστε όλοι να το ξεπεράσει. Είχε τις αισθήσεις της μέσα -γιατί είμασταν δίπλα-, ήταν η κόρη της μέσα από το πρώτο δευτερόλεπτο, έμπαινε ο Αντώνης Ρέμος, η κουμπάρα της η Ιζαμπέλλα κι ο γιατρός της ο Ηλίας, μπαινόβγαινε ο Αντώνης και του έλεγε “Αντώνη δες, έχει ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα να το κάνουμε»

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα από Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Ανθρωποθυσία στην Ινδία: 7χρονος δολοφονήθηκε για να φέρει «καλοτυχία στο σχολείο του» – Συνελήφθησαν διευθυντής, καθηγητές και πατέρας

Χρήστος Δάντης: Η ανάρτηση για τη Μαρινέλλα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από «περαστικά»

Στάθης και Κολοκυθάς απάντησαν στο κράξιμο Μικρούτσικου: «Έχει δίκιο, αλλά εμείς τρολάρουμε τους πάντες» (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

«Το κράτος μας τιμώρησε, επειδή γεννήσαμε πρόωρα» – Καταγγελία νέας μητέρας που χάνει όλα τα επιδόματα (Video)

χέρι νεογέννητου μωρού κοντά διπλώματα φωτογραφία υψηλής ποιότητας 227043788

«Το κράτος μας τιμώρησε, επειδή γεννήσαμε πρόωρα» – Καταγγελία νέας μητέρας που χάνει όλα τα επιδόματα (Video)

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης παρενέβη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και υποστήριξε ότι «μία…

Σόου Νετανιάχου στον ΟΗΕ με χάρτες, απειλές κατά πάντων και «μαθήματα δημοκρατίας» – Αποδοκιμασίες και αποχωρήσεις από την αίθουσα

Netanyahu 2

Σόου Νετανιάχου στον ΟΗΕ με χάρτες, απειλές κατά πάντων και «μαθήματα δημοκρατίας» – Αποδοκιμασίες και αποχωρήσεις από την αίθουσα

«Κερδίζουμε» προσέθεσε δείχνοντας τους χάρτες με τις χώρες που σύμφωνα με το Ισραήλ βρίσκονται υπό…

Ξέφυγε σε ζωντανή μετάδοση Αμερικάνος μετεωρολόγος – «Αν ο τυφώνας μοιάζει με την πρώην μου θα σας πάρει το σπίτι και το αυτοκίνητο» (video)

Καταγραφή 39

Ξέφυγε σε ζωντανή μετάδοση Αμερικάνος μετεωρολόγος – «Αν ο τυφώνας μοιάζει με την πρώην μου θα σας πάρει το σπίτι και το αυτοκίνητο» (video)

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο μετεωρολόγος τόνισε ότι ο τυφώνας είναι σαν την πρώην…