Newsroom

Newsroom

Ξέφυγε σε ζωντανή μετάδοση Αμερικάνος μετεωρολόγος – «Αν ο τυφώνας μοιάζει με την πρώην μου θα σας πάρει το σπίτι και το αυτοκίνητο» (video)

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο μετεωρολόγος τόνισε ότι ο τυφώνας είναι σαν την πρώην του θα καταστρέψει τον κόσμο

Καταγραφή 39

Την έλευση του τυφώνα Helene στη Φλόριντα προανήγγειλε μετεωρολόγος στην Αμερική, με τον παρουσιαστή όμως να ξεφεύγει on air και να καταλήγει να μιλάει για την… πρώην του.

Πιο συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος όταν ανέφερε το όνομα του φαινομένου παρατήρησε ότι είναι το ίδιο με αυτό της πρώην του, έτσι έσπευσε να πει στο κοινό «αν της μοιάζει έστω και λίγο θα σας πάρει το αυτοκίνητο, το σπίτι και θα καταστρέψει τη ζωή σας».

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν ειπώθηκε ότι ο τυφώνα θα φτάσει στην Τάμπα μονολόγησε «Ποιος στο διάολο μένει στη Τάμπα;».

Επίσης, το σόου είχε κι άλλο καθώς σε κάποιο σημείο μέσα απ’ τον τυφώνα Helene έβγαινε ένας… διάβολος.

Αμέσως ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη που έβγαλε τα εσώψυχα του στην τηλεόραση, αλλά αποκάλυψε ότι είχε μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα.

Δείτε το επικό στιγμηότυπο:

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα από Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Ανθρωποθυσία στην Ινδία: 7χρονος δολοφονήθηκε για να φέρει «καλοτυχία στο σχολείο του» – Συνελήφθησαν διευθυντής, καθηγητές και πατέρας

Χρήστος Δάντης: Η ανάρτηση για τη Μαρινέλλα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από «περαστικά»

Στάθης και Κολοκυθάς απάντησαν στο κράξιμο Μικρούτσικου: «Έχει δίκιο, αλλά εμείς τρολάρουμε τους πάντες» (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Καταγγελλία για εισβολή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της «Βραδιάς του Ερευνητή» (video)

ΕΜΠ

Καταγγελλία για εισβολή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της «Βραδιάς του Ερευνητή» (video)

Ανακοίνωση ATTACK για αστυνομική επέμβαση στην βραδιά του ερευνητή