Newsroom

Newsroom

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, δεν κρύφτηκα ποτέ»

Για την κρίση που περνάει στον γάμο της μίλησε η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

5783531 1296x864 1

Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αγορά των δύο χαλιών που κόστισαν περίπου 18.000 ευρώ, αλλά και από τα πανάκριβα δώρα για το ταξίδι στην Ιαπωνία, η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για την κρίση που διέρχεται και η προσωπική της ζωή. Όπως παραδέχτηκε η ίδια.

Σε ανακοίνωσή της η υπουργός Τουρισμού αναφέρει ότι:«στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου».

Παράλληλα, προσθέτει ότι «πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Η απάντηση της κ. Κεφαλογιάννη γίνεται, καθώς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οδεύει προς διαζύγιο, με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα από Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Ανθρωποθυσία στην Ινδία: 7χρονος δολοφονήθηκε για να φέρει «καλοτυχία στο σχολείο του» – Συνελήφθησαν διευθυντής, καθηγητές και πατέρας

Χρήστος Δάντης: Η ανάρτηση για τη Μαρινέλλα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από «περαστικά»

Στάθης και Κολοκυθάς απάντησαν στο κράξιμο Μικρούτσικου: «Έχει δίκιο, αλλά εμείς τρολάρουμε τους πάντες» (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Καταγγελλία για εισβολή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της «Βραδιάς του Ερευνητή» (video)

ΕΜΠ

Καταγγελλία για εισβολή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της «Βραδιάς του Ερευνητή» (video)

Ανακοίνωση ATTACK για αστυνομική επέμβαση στην βραδιά του ερευνητή