Αλεξανδρούπολη – πατέρας που κατήγγειλε κακοποίηση 5χρονου από συμμαθητές του: «H διευθύντρια, μου είπε “μη μιλήσετε στις κάμερες”» (video)

Σοκάρουν τα όσα αναφέρει ο πατέρας του 5χρονου παιδιού που έχει καταγγείλει ότι το κακοποίησαν συμμαθητές του.

viasmos anilikou

Tον εφιάλτη που καταγγέλλει ότι έζησε ο πεντάχρονος γιος του, από δύο συνομήλικους συμμαθητές του που τον βίασαν σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης κατά την διάρκεια του διαλείμματος, περιγράφει στο Μega ο πατέρας του ανηλίκου.

Μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης η οικογένεια του πεντάχρονου, η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης, με τον πατέρα του ανηλίκου να εξηγεί πως το παιδί τους βίωσε την φρίκη στα χέρια των συμμαθητών του.

«Μία η ώρα που σχολάνε τα παιδιά, πήγε η γυναίκα μου και πήρε το παιδί. Το παιδί ήρθε στο σπίτι, ήταν σαν άρρωστο. Λέει η γυναίκα μου “αγόρι μου, τι να φτιάξω να φας;”. “Τίποτα”, λέει. Κοιμήθηκε το παιδί και ξύπνησε 18:00 η ώρα. Λέει το παιδί “θέλω να πάω τουαλέτα”. Πήγε τουαλέτα το παιδί και έτρεξε μέσα πάλι», είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Μπαμπά τσούζει, πονάει»

«Λέω “τι έγινε;”, “δεν μπορώ”, λέει. “Μπαμπά τσούζει, πονάει. Σήμερα που βγήκαμε διάλειμμα δύο παιδιά με πήραν μέσα στην τάξη, με χτύπησαν πολύ, μετά με έσπρωξαν και έπεσα εγώ κάτω. Μετά ο ένας έβγαλε από το παιδί το παντελόνι, ένας του έπιασε τα χέρια κι ένας πάει, βάζει το δ… και το βγάζει”», ανέφερε ο πατέρας στο Mega.

«Μετά ο άλλος πάει και κρατάει το παιδί κι άλλος πάει και βάζει το δ… του και το βγάζει. Εγώ μόλις το άκουσα αυτό, πήγα στους γονείς των παιδιών που έκαναν αυτό. Λέω “βγες λίγο”. Το ένα παιδί βγαίνει και λέει “ναι, κάναμε δύο άτομα” και γελάει. Η μάνα του χτυπάει το παιδί και λέει “όχι, εσύ δεν έκανες πες, έκανε άλλο παιδί”».

«Μου είπε η διευθύντρια “μην μιλήσετε στις κάμερες”»

«Πήγα στο νοσοκομείο, ήρθε παιδοχειρουργός και είδε το παιδί και βγήκε αυτό το πρόβλημα που έκαναν στο παιδί. Που ήταν η δασκάλα; Πήγα και μίλησα και μου είπε η διευθύντρια “μην μιλήσετε στις κάμερες“. Το παιδί λέει ότι η δασκάλα το είδε με κατεβασμένα παντελόνια», είπε ο πατέρας του 5χρονου.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα από Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσημα το θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα

Νεκρός από μαχαιριές 68χρονος στην Κέρκυρα – Πληροφορίες ότι προσήχθη η σύζυγός του

Το Documento αποκαλύπτει: Δωμάτιο θανάτου χωρίς κάμερες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παντελεήμονα

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας – «Δεν υπάρχουν επιπλοκές μέχρι στιγμής» λέει η Ματίνα Παγώνη (video)

marinella 7

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας – «Δεν υπάρχουν επιπλοκές μέχρι στιγμής» λέει η Ματίνα Παγώνη (video)

Aκολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως και το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε έκτακτο συμβούλιο των γιατρών, ώστε…

Πέθανε στα 46 του ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Παναχαϊκής Φαμπιάν Καμπαγιέρο

fabian

Πέθανε στα 46 του ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Παναχαϊκής Φαμπιάν Καμπαγιέρο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου σάλας.