Newsroom

Newsroom

Γερμανία: Άνδρας σε αμόκ απείλησε περαστικούς με μαχαίρι – Έβαλε φωτιές σε κτήρια (video)

Ακόμα ένα, ιδιαίτερα ακραίο, περιστατικό βίας στη Γερμανία.

αμοκ γερμανια

Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε ένας άνδρας το βράδυ του Σαββάτου (28/9) την περιοχή του Ρουρ στην Έσση της Γερμανίας. Αφού πρώτα έβαλε φωτιά σε δύο κτήρια στην συνέχεια έριξε το φορτηγάκι του πάνω σε καταστήματα ενώ όταν βρήκε από αυτό απείλησε με μαχαίρι περιστατικούς. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ πρόκειται για έναν 41χρονο Σύρο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φρίκη ξεκίνησε γύρω στις 5.10 το απόγευμα στο Essen-Altenessen. Όπως ανέφερε η αστυνομία στην εφημερίδα «WAZ», ο Σύρος έβαλε φωτιά σε κτίριο κατοικιών στη γωνία της Altenessener Straße και της Pielsticker Straße. Στη συνέχεια οδήγησε στην Zollvereinstraße, όπου έβαλε άλλη μια φωτιά σε ένα σπίτι.

 

Συνολικά 29 άτομα τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές εκείνο το βράδυ , σύμφωνα με την αστυνομία. Η πυροσβεστική έκανε λόγο για 31 τραυματίες, μεταξύ αυτών, δύο παιδιά τα οποία η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Δραματικές εικόνες δείχνουν γονείς να παραδίδουν τα παιδιά τους στην αγκαλιά ενός βοηθού από ένα λούκι. Δύο τραυματισμένα παιδιά διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο!

5744fb05 p6t9ptyvvj

Ο άνδρας μπήκε ξανά στο φορτηγάκι του και οδήγησε στην Katernberger Straße. Εκεί έριξε το φορτηγάκι του στη βιτρίνα ενός μανάβη. Έκανε όπισθεν και έπεσε ξανά πάνω στην πρόσοψη του καταστήματος.

Ο οδηγός στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς ένα άλλο κατάστημα στην Katernberger Strasse. Αυτή τη φορά βγήκε έξω και έβγαλε μια μαχαίρα. Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον δράστη να απειλεί με το όπλο ανθρώπους στη γειτονιά του. Οι περαστικοί φαίνεται ότι τον κράτησαν σε απόσταση πετώντας του αντικείμενα.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, σύμφωνα με την BILD, λίγα μόλις μέτρα από το μανάβικο. Είχε εγκαύματα στα χέρια του.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ χόρεψαν προκλητικά τη «Δραπετσώνα» (video)

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Κώστας Βαξεβάνης: Η ανάρτηση που προσπαθεί να ρίξει φως στην έκρηξη νεανικής βίας

Όλα του γάμου δύσκολα: Γυναίκα ζήτησε διαζύγιο επειδή… ο άντρας της δεν έκανε μπάνιο!

Σοκάρουν οι συνομιλίες στο διαδίκτυο για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα (ηχητικό)

glifada

Σοκάρουν οι συνομιλίες στο διαδίκτυο για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα (ηχητικό)

Έξαρση σημειώνει η βία ανηλίκων, με τον ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα να προκαλεί σοκ και…