Newsroom

Newsroom

Απίστευτο βίντεο: Οδηγός τραίνου τσακώνεται με ελεγκτή σε διάβαση στο κέντρο της Αθήνας – «Μήπως αδικούμε την Ινδία;»

«Φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα», τονίζει ο χρήστης που ανέβασε το επίμαχο βίντεο

traino

Ένα απίστευτο βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok τις τελευταίες ώρες, στο οποίο ένας χρήστης εντελώς τυχαία πετυχαίνει καυγά μεταξύ οδηγού τραίνου και ελεγκτή ασφαλείας σε έναν απ’ τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, αναδεικνύοντας τα τεράστια κενά ασφαλείας που υπάρχουν στους σιδηροδρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο περίμενε κοντά στις ράγες με τον γιο του ώστε να δούνε το τραίνο να περνάει από τη διάβαση της Ιεράς Οδού, τότε όμως εντελώς ξαφνικά ο οδηγός σταματάει και αρχίζει να φωνάζει προς τον ελεγκτή ασφαλείας. Αμέσως ο ίδιος του απαντάει σε έντονο ύφος με τους δυο άνδρες να λογομαχούν για αρκετά δευτερόλεπτα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός είδε τον ελεγκτή με το κινητό στο χέρι, με αποτέλεσμα να «βγει απ’ τα ρούχα του» και να αρχίσει να του φωνάζει, καθώς εκείνη τη στιγμή περνούσε ο συρμός από έναν αρκετά κεντρικό δρόμο και διάβαση.

Βέβαια, ο λόγος που έγινε αυτό φυσικά είναι τα μεγάλα κενά ασφαλείας στην Ελλάδα, τα οποία οδηγούν ελεγκτές και μηχανοδηγούς στο να μην συνεννοούνται καλά, λόγω μεγάλων ελλείψεων που υπάρχουν και να συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά.

Μάλιστα ο ίδιος ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο μιλάει για ερασιτεχνικό και προχειρότητα, αναρωτιέται πώς ο κόσμος κινείται ακόμα με τραίνα, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι το σκηνικό αυτό θυμίζει περισσότερο Ινδία παρά Ελλάδα και ρωτάει μήπως τελικά αδικούμε την Ινδία.

Ο τσακωμός του οδηγού τραίνου με τον ελεγκτή

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές.

Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα. Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του!

Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο! Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του.

Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία?»

 

@haris_torto Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές. Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα. Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του! Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο! Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του. Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία? #trenose #τρενοσε #hellenictrain #ose #οσε #διάβαση #Τεμπη #ιεράοδός #Κωνσταντινουπόλεως #καρυστιανου #karystianou #train #τρένο #Athens #Αθήνα #Γκάζι #Βοτανικός #τεμπη2023 #τέμπηέγκλημα @HarisDoukas @Καθημερινή ♬ πρωτότυπος ήχος – Haris Tortorelis

Ειδήσεις σήμερα:

Χέρμπερτ Κικλ: Ποιος είναι ο ακροδεξιός ηγέτης που σάρωσε στην Αυστρία – Οι σοκαριστικές δηλώσεις

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή της – «Παραμένει στη ΜΕΘ»

Χαμός σε εκκλησία στην Καλλιθέα: Πιάστηκαν στα χέρια ιερέας και πιστός για ένα σοκολατάκι στο παγκάρι

Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας» (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Παπανικολάου σε Κυμπουρόπουλο: «Η Φώφη Γεννηματά θα ήταν έξω από το πρόγραμμα που έχει το όνομα της»

MixCollage 30 Sep 2024 05 05 PM 4960

Παπανικολάου σε Κυμπουρόπουλο: «Η Φώφη Γεννηματά θα ήταν έξω από το πρόγραμμα που έχει το όνομα της»

Πληρωμένη απάντηση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο έδωσε ο γιατρός Παναγιώτης Παπανικολάου

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας στο τέλος της εβδομάδας – Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» (videos)

5852757

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας στο τέλος της εβδομάδας – Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» (videos)

Ο καιρός φαίνεται πως θα αλλάξει σημαντικά τις επόμενες μέρες και αν και ο Σεπτέμβρης…

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

kefalogianni

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Μάλιστα οι κάμερες και τα μικρόφωνα ακολουθούσαν την Όλγα Κεφαλογιάννη, με την ίδια να προσπαθεί…

Αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης: Κτηνοτρόφος ασελγούσε στις ανήλικες κόρες του σε στάβλο

ΑΣΕΛΓΕΙΑ 1

Αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης: Κτηνοτρόφος ασελγούσε στις ανήλικες κόρες του σε στάβλο

«Την Παρασκευή σχολάσανε τα κορίτσια από το σχολείο και ήρθαν στο σπίτι και ήταν και…