Newsroom

Newsroom

Μήπως να φτιάξουμε Παρατηρητήριο Γυναικών Τραγουδιστριών για περιπτώσεις όπως η Ματούλα Ζαμάνη

Η Ζαμάνη δεν πρέπει να βγάζει τη μπλούζα της, η Μαρινέλλα δεν πρέπει να τραγουδά σε αυτήν την ηλικία.

zamani 1

Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της πάνω στη σκηνή και την πέταξε στο κοινό, με την κίνησή της να προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια αλλά και να βρίσκει πολλούς υποστηρικτές.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια εικόνα που την έχουμε ξαναδεί, που πιθανώς αν την έκανε κάποιος άλλος – άλλη μπορεί κανείς να μην ασχολούνταν, βλέπουμε ανθρώπους να γράφουν οχετούς στα social media και τα τηλεοπτικά πάνελ να τσακώνονται μεταξύ τους για το αν ήταν λάθος ή σωστό.

Αν είναι έτσι πάντως, αν ο καθένας κρίνει και λέει ότι θέλει για την εμφάνιση μιας τραγουδίστριας στη σκηνή ας φτιάξουμε ένα παρατηρητήριο για το τι θα κάνουν οι γυναίκες τραγουδίστριες στη ζωή τους.

Θα το ονομάσουμε ΠΑ.ΓΥ.ΤΡΑ, Παρατηρητήριο Γυναικών Τραγουδιστριών.

Αυτή ήταν και η πρόταση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά οι οποίοι σχολίασαν το περιστατικό στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ καυτηριάζοντας τα όσα ακούγονται και γράφονται, μια πρόταση που ίσως ακούγεται και λογική μέσα στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όπου ο καθένας μπορεί χωρίς καμία συνέπεια να εκφράζεται όπως θέλει και να λέει ότι θέλει για την εμφάνιση ενός ανθρώπου, αρκετές φορές για να κερδίσει μάλιστα από αυτό.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και δεν πρέπει να γίνει ποτέ γιατί πολύ απλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα ούτε την δικαιοδοσία να κρίνει τι θα βάλει, πως θα εκφραστεί και πως θα επιλέξει να ζει κάποιος άλλος άνθρωπος πόσο μάλλον ένας καλλιτέχνης που πολλές φορές σκέφτεται και πράττει «έξω από το κουτί».

Η Ζαμάνη δεν πρέπει να βγάζει τη μπλούζα της, η Μποφίλιου δεν πρέπει να φοράει ακριβά ρούχα, η Μαρίνα Σάττι δεν πρέπει να χασμουριέται και η Μαρινέλλα είναι απρέπεια να τραγουδά σε αυτήν την ηλικία. Πρέπει εδώ και τώρα να μπλοκάρουμε κάθε φωνή που χτίζει έναν κόσμο διακρίσεων και κανιβαλισμού.

«Πρέπει να συστήσουμε μία επιτροπή, ένα παρατηρητήριο για το τι θα κάνουν οι γυναίκες τραγουδίστριες στη ζωή τους. Θα το ονομάσουμε ΠΑ.ΓΥ.ΤΡΑ, Παρατηρητήριο Γυναικών Τραγουδιστριών», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά.

«Να περνάνε έλεγχο από το ΠΑ.ΓΥ.ΤΡΑ. Είσαι τραγουδίστρια και είσαι στη σκηνή; Εγώ θα κάτσω να σε δω και θα σε κρίνω! Εγώ θα σου πω! Θα μαζέψουμε πολλά μέλη, γιατί γενικότερα υπάρχει κόσμος που θέλει να βλέπει τις τραγουδίστριες και να τις παρατηρεί! Ελάτε στο ΠΑ.ΓΥ.ΤΡΑ, σώστε την αισθητική σας!», πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Πόσο κάνει αυτό που φοράς; Είσαι λαϊκή τραγουδίστρια και φοράς ρούχο εκατομμυρίων; Επιτρέπεται; Πρέπει να έρχονται, επίσης, με τη σωστή ταυτότητα για την ηλικία.

Πόσο χρονών είσαι για να ανέβεις στη σκηνή; Διαφορετικά, να μην ανέβεις! Φοράς και δείχνεις μπούτι;

Πρέπει να είσαι 25-35. Μπούστο μέχρι 55 και γυμνό σώμα άνω των 60 δεν υπάρχει περίπτωση. Παίζει ρόλο και η ποσότητα του γυμνού», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πήρε θέση για τον Μάρκο Σεφερλή και τη Ματούλα Ζαμάνη (Video)

Κατερίνα Βουτσινά: Έκκληση στον Νίκο Πλακιά να σταματήσει εδώ και τώρα την κόντρα με την Καρυστιανού – «Σταμάτα, σε εκλιπαρώ»

Ματούλα Ζαμάνη: Γιάμαλη, Αναστασοπούλου και Σοφία Αρβανίτη στο πλευρό της – Έκπληξη από Αρναούτογλου (videos)

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Ιάσονας Αποστολόπουλος: Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους πρόσφυγες από τον Λίβανο – «Λίγο τσίπα ρε ξεφτίλες»

iasonas apostolopoulos 0

Ιάσονας Αποστολόπουλος: Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους πρόσφυγες από τον Λίβανο – «Λίγο τσίπα ρε ξεφτίλες»

«Πάλι τα θύματα θα φταίνε» αναρωτήθηκε στην ανάρτηση του ο Ιάσονας Αποστολόπουλος

Κακοκαιρία Cassandra: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Πότε και σε ποιες περιοχές περιμένουμε βροχές

6297601

Κακοκαιρία Cassandra: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Πότε και σε ποιες περιοχές περιμένουμε βροχές

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας με τη διέλευση ενός ψυχρού μετώπου.

Συγκλονιστική ιστορία: Εγκαταλειμμένο μωράκι από το Αφγανιστάν μεγαλώνει στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης

μωρο 1

Συγκλονιστική ιστορία: Εγκαταλειμμένο μωράκι από το Αφγανιστάν μεγαλώνει στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης

Η μητέρα του, που έφθασε ετοιμόγεννη από τα τουρκικά παράλια, όταν έφερε στον κόσμο το…