Ο τράπερ Ivan Greko απαντάει με βίντεο στον Κυριάκο Βελόπουλο (video)

To beef που άνοιξε μεταξύ Κυριάκου Βελόπουλου και Ivan Greko είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον στο πλαίσιο της αχόρταγης αναζήτησης ψηφιακού content.

ivan greko

Μία πολύ περίεργη σύγκρουση διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες. Ο Kυριάκος Βελόπουλος ξεκίνησε έναν πολυμέτωπο αγώνα εναντίον της trap μουσικής. Αρχικά, πρότεινε την πλήρη απαγόρευση της μουσικής αυτής που, κατά τον ίδιο, στρέφουν τη νεολαία προς την παραβατικότητα. Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι δεν μιλάει για απαγόρευση αλλά για σύλληψη όσων υποκινούν τη βία μέσω των στίχων της.

Αργότερα, όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ρωτήθηκε για τη θέση του σχετικά με το φλέγον ζήτημα της νεανική παραβατικότητας και της trap μουσικής. Εκεί δεν δίστασε να απαγγέλει τον περίφημο Ivan Grekο και το τραγούδι του Guzman.

Mέσω των social media, ο γνωστός τράπερ όντας στο αεροδρόμιο, επέλεξε να απαντήσει στον Κυριάκο Βελόπουλο: «Έχει βγει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή και έχει πάρει σβάρνα όλα τα πρωινάδικα διαβάλλοντας και χαρακτηρίζοντας άσχημα την trap μουσική και τους καλλιτέχνες που την εκπροσωπούν. Ειδικά για εμένα έχει πει ότι θα με βάλει και φυλακή».

«Αυτή είναι η κλασική τακτική αυτού του ανθρώπου γιατί μαζεύει και ψηφοφόρους. Είναι η ίδια τακτική που χρησιμοποιούσε και παλαιότερα πουλώντας…ακούσατε ακούσατε…επιστολές του Ιησού Χριστού. Εντάξει;».

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος νυχτοφύλακας

459418062 518412214387544 867787958137927406 n

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος νυχτοφύλακας

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου,…