Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 13χρονη μέχρι λιποθυμίας – «Την έβαλαν να γονατίσει και να καπνίσει κάνναβη» (video)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά της βίας ανηλίκων με ένα ακόμα να έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Θεσσαλονίκη.

anhlikes

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε ένα 13χρονο κορίτσι στην Θεσσαλονίκη από συνομήλικές της, οι οποίες της επιτέθηκαν και την υποχρέωσαν να κάνει χρήση κάνναβης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το νεαρό κορίτσι κανόνισε μέσω social media να βρεθεί με τα τέσσερα κορίτσια.

Οι έφηβες έδωσαν ως σημείο συνάντησης το παρεκκλήσι Αγίας Παρασκευής στη Νέα Ευκαρπία. Εκεί την περίμεναν ακόμη δύο 13χρονες και δύο 15χρονες, οι οποίες περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να της επιτεθούν.

Όπως αναφέρουν οι πληφορίες από τα τοπικά μέσα, οι ανήλικες ήρθαν σε αντιπαράθεση, λόγο ερωτικής αντιζηλίας, χτυπώντας την πολύ άσχημα. Η ίδια η νεαρή ανέφερε στους Αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού έχασε τις αισθήσεις της κι έπεσε αναίσθητη στο έδαφος. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι ανήλικες ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της 13χρονης αναζητούνται.

Η μητέρα της, μιλώντας στο Mega περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η ανήλικη κόρη της από συμμορία ανήλικων κοριτσιών. Η ίδια  ανέφερε ότι οι δράστιδες αφού επιτέθηκαν την κόρη της στο τέλος της είπαν «την άλλη φορά νεκρή».

Συγκεκρικέμαν όπως είπε: «Την έπιασαν από τα μαλλιά, την έβαλαν να γονατίσει να ζητάει συγγνώμη και δεν ξέρω τι ακόμα. Της είπανε ότι για να φύγει, «θα καπνίσεις». Κάπνισε, και όταν ήθελε να φύγει, την έπιασε η …. από τα μαλλιά, την έβαλε μέσα στο εκκλησάκι, την χαστούκισε και εκείνη και της είπαν ότι για να φύγεις θα πληρώσεις 5 €. Για το τσιγάρο», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε

«Επειδή η κόρη μου μίλησε με κάποιον πρώην της κοπέλας, βρέθηκε στην ίδια παρέα και απλά μίλησε, εκείνη η κοπέλα την έψαξε μέσω Instagram. Η δικιά μου η κόρη δεν ήθελε να αποδεχτεί το αίτημα της, μέχρι που μεσολάβησε μία άλλη απ’ τις δύο κοπέλες, που είναι από τη γειτονιά και της είπε ότι απλά θέλει να σου μιλήσει και δεν θέλει το κακό σου, δεν θέλει κάτι», είπε η μητέρα του κοριτσιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρεοπώλης «έστειλε αδιάβαστους» ΣΚΑΪ και Αταίριαστους: «Ο κιμάς πρέπει να φτάσει 20 ευρώ το κιλό» (video)

Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη – Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ

Πώς έγινε το εργατικό δυστύχημα με την 25χρονη στη Λάρισα: Βρήκε φρικτό θάνατο μέσα σε μηχάνημα

Επικές απαντήσεις στον Άδωνι από τον Δήμαρχο Σύμης: «Για αυτό πληρώνεσαι, για να κάνεις τη δουλειά σου ως υπουργός» (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα απάντηση για το φόρεμά της και τις απειλές από την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή (video)

Μποφίλιου

Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα απάντηση για το φόρεμά της και τις απειλές από την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή (video)

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε ξανά για την κριτική που της γίνεται.