Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξηγεί τι συνέβει με Σεφερλή και απαντά στα κακόβουλα σχόλια που ακούνε οι ομοφυλόφιλοι γονείς (video)

Ο παρουσιαστής, μίλησε για την κόντρα του με τον κωμικό ηθοποιό καί ήταν χείμαρος για τα πικρόχολα σχόλια που διαβάζει για την ανατροφή του παιδιού του

sergoulopoulos ant1

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής στη διάρκεια της συνέντευξης απάντησε και για την κόντρα που είχε, πριν από λίγο καιρό, με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον γνωστό κωμικό και ότι τον έχει συναντήσει στο παρελθόν ορισμένες φορές. «Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει αυτό. Δεν τον έχω δει ποτέ στο θέατρο. Έχω δει πολλές παραστάσεις του στην τηλεόραση. Τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά. Τον έχω καλέσει σε εκπομπή αλλά δεν ήρθε. Ηταν στα πρώτα χρόνια που έκανα πρωινό στο Mega» σημείωσε αρχικά.

«Θέλω να στο ξεκαθαρίσω, γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθεί καθόλου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη δημοφιλία. Εγώ αυτό που είπα, δεν ήρθε απέναντί του. Ήταν μία σκέψη μετά από κάποια άρθρα που είχα διαβάσει από ανθρώπους, οι οποίοι θίγονταν βαθιά συναισθηματικά από κάποιον από την αλβανική κοινότητα και από το τελευταίο πρόγραμμα που κάνει σε έναν άνθρωπο non-binary. Αυτό που έθεσα εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν θα έπρεπε λίγο να το ξαναδούμε; Αυτό που ανέφερα ότι δεν είμαστε στη ρωμαϊκή εποχή όπου τα λιοντάρια τρώνε τους ανθρώπους, αναφέρθηκα στο ότι οι κοινωνίες εξελίσσονται. Πριν από μερικά χρόνια ένας άνθρωπος μπορούσε να σατιρίσει κάποιες κοινότητες ανθρώπων. Όταν αυτοί αρχίζουν και λένε ότι αυτό τους ενοχλεί, είναι σαν να έρχεται ένας συγγενής σου στο σπίτι και να σου λέει: “ρε χοντρέ, πάλι τρως; Φά’ το όλο. Έλα να σε δω να το τρως”. Κάποια στιγμή μπορεί να του πεις να μην το ξανακάνει» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Όταν ο άλλος λέει ότι εγώ έχω μάθει κι είναι δικαίωμά μου να σε σατιρίζω διότι εσύ είσαι χοντρός και μπορώ να σου κάνω πλάκα. Αυτό προσπαθούσα να πω όχι για να του πω ότι κάνει κάτι λάθος, αλλά για να το ξαναδεί. Η απάντησή του ήταν η δική μου εμφάνιση πριν από 20 χρόνια κάνοντας μία μίμηση του Χρήστο Σαντικάι και κάποιου Κύπριου. Αν με ρωτήσεις, δεν θα το έκανα ξανά τώρα» εξήγησε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

 «Θα ανεχόσουν να ακούσεις ότι θα γίνει το παιδί σου ανώμαλο;»

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ μίλησε και για τη σεξουαλικότητά του και στα κακόβουλα σχόλια που ακούνε οι ομοφυλόφιλοι γονείς για την ανατροφή των παιδιού τους.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για πράγματα που δεν έχει μιλήσει η επιστήμη. Δεν με αφορά και δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν άνθρωπο, ο οποίος δεν γνωρίζει την τύφλα του και δεν ξέρει τι του γίνεται. Θα μιλήσω και θα απολογηθώ σε έναν αμόρφωτο άνθρωπο; Αυτό είναι αμορφωσιά. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε σε πιο έντονο τόνο:

«Δεν πάνε να το συζητάνε; Θα μιλήσουν για την οικογένειά μου; Ακούω αυτό που λένε να ακουστεί η άλλη άποψη. Ποια άποψη; Για τη ζωή μου; Έχω μιλήσει εγώ για τη σεξουαλικότητά σου; Έχω πει π.χ. ότι ο Γρηγόρης χρησιμοποιεί αυτό; Δεν με αφορά. Αλήθεια δεν με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου πραγματικά. Θα έχει ο άλλος άποψη πως θα ζω εγώ; Τι είναι αυτό; Θα πει αυτός για το παιδί μου; Έχω μιλήσει εγώ για το παιδί σου;»

«Θα ανεχόσουν εσύ να ακούσεις ότι θα γίνει το παιδί σου ανώμαλο; Ότι θα διαβάσει π.χ. στην εφημερίδα ότι το παιδί του Γρηγόρη είναι ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μιλήσεις για τη σεξουαλικότητα κάποιου; Και το πως θα χειριστεί την οικογένειά του και το παιδί του; Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω;» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε ασανσέρ στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ – Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί (photos)

Bίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κυψέλη

Σχολείο της Αττικής ετοιμάζεται να επαναφέρει τη «σχολική στολή»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξηγεί τι συνέβει με Σεφερλή και απαντά στα κακόβουλα σχόλια που ακούνε οι ομοφυλόφιλοι γονείς (video)

Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα απάντηση για το φόρεμά της και τις απειλές από την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο Παύλος Βουτσίνος έλιωνε από την ασθένειά του – Υπέστη πολύ bullying» (video)

voutsino

Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο Παύλος Βουτσίνος έλιωνε από την ασθένειά του – Υπέστη πολύ bullying» (video)

«Είχε περάσει πολύ άσχημα στη ζωή του», ανέφερε η Κ. Ρουγγέρη για τον νεαρό ηθοποιό…

Χαμός με το «Joker 2»: Θεατές φεύγουν εκνευρισμένοι απ’ τις αίθουσες – «Τι στο καλό συμβαίνει» (video)

Joker Folie A Deux Official Trailer 2 6 screenshot

Χαμός με το «Joker 2»: Θεατές φεύγουν εκνευρισμένοι απ’ τις αίθουσες – «Τι στο καλό συμβαίνει» (video)

Καθόλου ευχαριστημένοι δεν είναι οι θεατές που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν το Joker 2

TAZ: Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό ο θάνατος του Καμράν αλλά η «κορυφή του παγόβουνου» – Κατακεραυνώνει την ΕΛ.ΑΣ

taz

TAZ: Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό ο θάνατος του Καμράν αλλά η «κορυφή του παγόβουνου» – Κατακεραυνώνει την ΕΛ.ΑΣ

«Η αστυνομία αρνείται τις κατηγορίες των συγγενών, οι οποίοι υποστήριξαν αμέσως πως ο Καμράν βασανίστηκε…