Ξέσπασμα Σερβετάλη για δημοσιογράφους: «Ο άλλος σπούδασε για να στήνει καρτέρια στις πλατείες για μια δήλωση;» (Video)

Ο ηθοποιός αναφερόμενος σε ένα πρόσφατο περιστατικό εξήγησε το πώς ενοχλήθηκε, όταν είδε τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν κάτω από το σπίτι του.

image 4

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Άρης Σερβετάλης στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο ηθοποιός φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος με τους δημοσιογράφους, και ειδικότερα αναφορικά με κάποια ατυχή περιστατικά με δημοσιογράφους, που τον περίμεναν ώρες κάτω από το σπίτι του.

Ο ηθοποιός αναφερόμενος σε ένα πρόσφατο περιστατικό εξήγησε το πώς ενοχλήθηκε, όταν είδε τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν κάτω από το σπίτι του.

«Υπάρχει αυτή η τάση που και να μη θέλει κάποιος να μιλήσει, σε παρακολουθούν έξω από το σπίτι. Με το ζόρι να πεις την άποψή σου και να σε πάρει η κάμερα για να έχει η τάδε εκπομπή να πει ότι έχει αυτόν στην κάμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τους είπα “ρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά αν ήθελα να πω κάτι, έχω τόσες προσκλήσεις που θα πήγαινα ευχαρίστως σε μια εκπομπή να το κάνω. Από τη στιγμή που δεν θέλω να το κάνω αυτό, γιατί δεν το σέβεστε και έρχεστε έξω από το σπίτι μου και περιμένετε ώρες ολόκληρες μέσα στο κρύο;”. Είτε ο δημοσιογράφος, είτε ο εικονολήπτης χάνει από αυτό. Δηλαδή ο άλλος σπούδασε για να στήνει καρτέρια στις πλατείες για το πότε θα έρθει αυτός που παρακολουθούμε για να του πάρουμε μια δήλωση;».

Κλείνοντας, αναφέρει πως μίλησε σε έναν από τους δημοσιογράφους, εξηγώντας του πως δεν είναι η δουλειά του να περιμένει κάτω από το σπίτι του.

«Το συμπέρασμα είναι ότι έτσι είναι το σύστημα, έτσι είναι η κατάσταση που έχουμε φτιάξει που μας παρασέρνει και δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντισταθούμε και βάζουμε συνεχώς δικαιολογίες. Όπως τότε που είπα σε αυτό το παιδί που έπιασα κάτω από το σπίτι μου ότι δεν είναι αυτή η δουλειά του και μου απάντησε “αυτή είναι η δουλειά μου”. Φυσικά και ένιωθα ενοχή, είναι ταλαιπωρία. Εγώ δεν θα δεχόμουν να το κάνω αυτό», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμός με το «Joker 2»: Θεατές φεύγουν εκνευρισμένοι απ’ τις αίθουσες – «Τι στο καλό συμβαίνει» (video)

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη θέτει ζήτημα διαγραφής Κασσελάκη – Ζητά σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής

Υπουργός της κυβέρνησης αγόρασε σπίτι 1,2 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας: Τον μαρτύρησε φιλοκυβερνητικό site

Πολάκης: Διαφωνεί με τη διαγραφή Κασσελάκη – Τι προτείνει για τον ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσιεύθηκαν τα Πόθεν Έσχες των πέντε υποψήφιων για την προεδρία του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΘΕΝ

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσιεύθηκαν τα Πόθεν Έσχες των πέντε υποψήφιων για την προεδρία του κόμματος

Τα Πόθεν Έσχες των πέντε υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήθηκαν το βράδυ της…