Τέμπη: Για 38.000 θεατές η άδεια για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο… για 60.000 στη Βίσση – Η αποκάλυψη Ασλανίδη

«Μάλλον υπολόγιζαν να φτάσουν 100.000 και δεν ήθελαν», σχολίασε ο κ. Παύλος Ασλανίδης για την άδεια που δόθηκε στους συγγενείς των θυμάτων για τη συναυλία στα Τέμπη

InCollage 20241009 120807914

Η συναυλία που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Καλλιμάρμαρο την ερχόμενη Παρασκευή (11/10) στη μνήμη των 57 θυμάτων από το έγκλημα στα Τέμπη έχει «περάσει από πολλά κύματα» καθώς από τη μία υπήρξαν αντιδράσεις που εν τέλει κάμφθηκαν, από την άλλη υπήρχε ο κυβερνητικό φόβος έτσι ώστε να μην δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα απέναντι στην προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρείται όλο αυτόν τον καιρό.

Ωστόσο η επιμονή των συγγενών των θυμάτων ήταν ο οδηγός για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και σε λίγα δύο 24ωρα από σήμερα οι Φοίβος Δεληβοριάς , Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου θα ενώσουν τις φωνές τους με σκοπό την δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες βγήκε η είδηση πως πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια, αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν ο αριθμός αυτών των εισιτηρίων, καθώς όπως αποκάλυψε ο κ. Παύλος Ασλανίδης μιλώντας «Στο Κόκκινο» δεν δόθηκε άδεια για ολόκληρο το στάδιο παρά μόνο για 38.000 θεατές.

Τη στιγμή που μάλιστα όχι πολύ μακριά αλλά το περασμένο Σάββατο (05/10) η Άννα Βίσση τραγούδησε σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο με την παρουσία 60.000 θεατών.

Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι το γιατί η συναυλίας της δημοφιλούς τραγουδίστριας είχε ένα τόσο μεγάλο αριθμό παρευρισκόμενων αλλά ο λόγος που υπάρχουν «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στις άδειες που δίνονται για την χρησιμοποίηση του ιστορικού σταδίου.

Βέβαια η απάντηση είναι μάλλον ξεκάθαρη και την είπε με σαφή λόγια ο κ. Ασλανίδης στην συνέντευξή του:

«Καταρχήν εσκεμμένα μάλλον κανείς δεν είπε ότι πρόκειται για συναυλία μνήμης και κακώς δεν μας δώσανε άδεια για περισσότερο κόσμο, ενώ για άλλους δίνουν.

Δεν ξέρω γιατί αλλά γιατί μάλλον υπολόγιζαν να φτάσουν 100.000 και δεν ήθελαν».

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως για ακόμα μια φορά επιχειρείται προσπάθεια υποβάθμισης του εγκλήματος στα Τέμπη καθώς υπήρχε μεγάλος φόβος να μην αποτελέσει η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο ένα ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ούτε οι 57 άνθρωποι που χάθηκαν θα ξεχαστούν αλλά ούτε και οι υπαίτιοι δεν θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε το σπίτι αξίας 1,2 εκατ. ευρώ: Γιατί τον μαρτύρησε το γνωστό φιλοκυβερνητικό site

Τέμπη: Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζητά να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη τη χώρα η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε… τόσο πολύ για την αγορά σπιτιού του ανώνυμου υπουργού που κατέθεσε και μήνυση

Φάτε τον με μαχαιροπήρουνα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Τα ΜΜΕ «ξαναπέθαναν» τον ηθοποιό Μπάμπη Ανθόπουλο: Έχει απεβιώσει από το 2021 – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

1759810

Τα ΜΜΕ «ξαναπέθαναν» τον ηθοποιό Μπάμπη Ανθόπουλο: Έχει απεβιώσει από το 2021 – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

Ο ηθοποιός που είχε γίνει γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Η…

Άδωνις: «Έχω λατρεία στον Σαμαρά – Δεν μπορείς να είσαι στη ΝΔ αν δεν είσαι καραμανλικός» (video)

adonis

Άδωνις: «Έχω λατρεία στον Σαμαρά – Δεν μπορείς να είσαι στη ΝΔ αν δεν είσαι καραμανλικός» (video)

«Μέσα στην ΝΔ δεν υπάρχουν αυτά που φαντάζεστε. Παίρνετε την τρίχα τριχιά για να κάνετε…