Newsroom

Newsroom

Diddy: Βίασαν ομαδικά γυναίκα αφού την περιέλουσαν με λιπαντικό και χάπι βιασμού – «Τσουνάμι» καταγγελιών για «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» (Eικόνες)

«Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και η καταγγελία παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες. Τελικά μπόρεσε να ξεφύγει μετά τη φρικτή επίθεση».

AP24261767628476

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον διάσημο ράπερ Σον «Diddy» Κομπς, για τον οποίο ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του ιδίου, κατηγορίες που εμπλέκουν μάλιστα «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους», σύμφωνα με δικηγόρο.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο διάσημος τραγουδιστής κατηγορείται για μια νέα υπόθεση, τον βιασμό μιας γυναίκας. Συγκεκριμένα, ο Diddy φέρεται να περιέλουσε μια γυναίκα με λιπαντικό, που ήταν αναμεμειγμένο με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού», πριν της επιτεθεί άγρια ​​μαζί με τον σωματοφύλακά του και έναν τρίτο φίλο τους.

Ο γνωστός ράπερ περιέλουσε μια γυναίκα με λιπαντικό που ήταν αναμεμειγμένο με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού» πριν την επιτεθεί άγρια ​​μαζί με τον σωματοφύλακά του και έναν τρίτο φίλο τους, ισχυρίστηκε η δικηγόρος του θύματος. Το άγνωστο θύμα φέρεται να αναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα του, όταν ο ράπερ την απείλησε με μαχαίρι, είπε ο δικηγόρος Άριελ Μίτσελ-Κιντ στο NewsNation αυτή την εβδομάδα.

AP24261553300963
From left, King Combs, Quincy Brown and Justin Dior Combs arrive at Manhattan federal court, Tuesday, Sept. 17, 2024, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)

Στη συνέχεια, ο μεγιστάνας της μουσικής φέρεται να έριξε στη γυναίκα «σε όλο της το σώμα» «κάποιο είδος λιπαντικού ή λαδιού», μετά από το οποίο παρατήρησε ότι γινόταν «ολοένα και πιο xαλαρή», είπε η δικηγόρος για τη φερόμενη δοκιμασία της πελάτισσας του. Το θύμα δεν θυμόταν ότι αναγκάστηκε να καταναλώσει φάρμακα, αλλά το λάδι μπορεί να είναι αγωγός για συγκεκριμένο χάπι το λεγόμενο «φάρμακο βιασμού», ισχυρίστηκε η Μίτσελ-Κιντ.

«Για να το απορροφήσει τοπικά το σώμα κάποιου, χρειάζεται ένας αγωγός, που είναι συνήθως λάδι», σημείωσε ο δικηγόρος. «Λοιπόν, μου φαίνεται ότι υπήρχαν ορισμένοι τύποι ναρκωτικών αναμεμιγμένων στο λάδι, γι’ αυτό και της έριξε αυτό το λάδι πριν, όχι μόνο για να διευκολύνει την επίθεση, αλλά και για να μειώσει την άμυνά της».
Αφού της έριξε το μυστηριώδες υγρό, ο Κομπς φέρεται να βίασε την πελάτισσα της Μίτσελ-Κιντ, όπως επίσης και ο σωματοφύλακάς του και ένα τρίτο άτομο. Η δικηγόρος είπε ότι σχεδιάζει να υποβάλει καταγγελία για λογαριασμό της πελάτισσάς της αργότερα αυτή την εβδομάδα.
AP24261758075500
In this courtroom sketch, Sean Combs, center, is flanked by his defense attorney Marc Agnifilo, left, and Teny Garagos, in Manhattan Federal Court, Tuesday, Sept. 17, 2024, in New York. (Elizabeth Williams via AP)
«Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και η καταγγελία παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες. Τελικά μπόρεσε να ξεφύγει μετά τη φρικτή επίθεση», είπε στο NewsNation για την υποτιθέμενη επίθεση. Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η πελάτισσα που εκπροσωπεί η Μίτσελ-Κιντ ήταν η ίδια που είχε δηλώσει προηγουμένως ότι παρασύρθηκε στο σπίτι του ράπερ και βιάστηκε το 2018.

Αυτό το θύμα – το οποίο επίσης δεν κατονομάστηκε – υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία μετά το περιστατικό, είπε η Μίτσελ-Κιντ την περασμένη εβδομάδα.

AP24268702907904
Attorney Gloria Allred, left, and Thalia Graves attend a press conference on Tuesday, Sept. 24, 2024, in Los Angeles. Graves is suing Sean “Diddy” Combs, accusing Combs of sexual assault in 2001. (AP Photo/Chris Pizzello)

Παραμένει προφυλακισμένος ο Diddy – Οι κατηγορίες εμπλέκουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους»

Ο 54χρονος ράπερ βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για εκβιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, εκμετάλλευση και σωματεμπορία.

Κατηγορήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών για να κρατήσει τα θύματα «υπάκουα» κατά τη διάρκεια βίαιων, μερικές φορές πολυήμερων σεξουαλικών οργίων, ανέφερε η ομοσπονδιακή καταγγελία. Την περασμένη εβδομάδα, περισσότερα από 120 θύματα ανακοίνωσαν σχέδια για υποβολή μηνύσεων κατά του ιδρυτή της Bad Boy Records για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.

Το «τσουνάμι» των καταγγελιών αφορά υποθέσεις εδώ και πάνω από 30 χρόνια και περιλάμβανε 25 ανηλίκους -ανάμεσά τους και έναν 9χρονο, είπε ο δικηγόρος Tόνι Μπάζμπι για τους φρικιαστικούς ισχυρισμούς. Τα παιδιά που φέρεται να κακοποιήθηκαν από τον Diddy «αναζήτησαν τηλεοπτικές ή μουσικές σταδιοδρομίες με υποσχέσεις του τύπου “Θα σε κάνω αστέρι”, ισχυρίστηκε ο Μπάζμπι.

Οι κατηγορίες εμπλέκουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους», τόνισε ο δικηγόρος- αν και σημείωσε ότι δίνει σε ορισμένους διασήμους την ευκαιρία να καταλήξουν σε συμφωνία πριν οι υποθέσεις δημοσιοποιηθούν. Ορισμένες διασημότητες έχουν ήδη επιλέξει να συμβιβαστούν, είπε ο δικηγόρος. Ο ράπερ και η νομική ομάδα έχουν επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του.

Από τη μεριά του, ο ράπερ και η νομική ομάδα έχουν επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Για 38.000 θεατές η άδεια για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο… για 60.000 στη Βίσση – Η αποκάλυψη Ασλανίδη

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε το σπίτι αξίας 1,2 εκατ. ευρώ: Γιατί τον μαρτύρησε το γνωστό φιλοκυβερνητικό site

Τέμπη: Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζητά να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη τη χώρα η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε… τόσο πολύ για την αγορά σπιτιού του ανώνυμου υπουργού που κατέθεσε και μήνυση

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Τυφώνας Μίλτον: «Γράψτε το όνομά σας στο χέρι σας για να σας αναγνωρίσουμε μετά» – Δείτε live πώς θα κινηθεί

🔴LIVE Hurricane Milton Live Tracker CAT 5 CONFIRMED 3 47 33 screenshot

Τυφώνας Μίλτον: «Γράψτε το όνομά σας στο χέρι σας για να σας αναγνωρίσουμε μετά» – Δείτε live πώς θα κινηθεί

Συγκλονίζει η συμβουλή που δίνουν οι αρχές σε όσους μείνουν στα παράλια της Φλόριντα και…

Lady Gaga: Φανερά απογοητευμένη μετά την αποτυχία της ταινίας «Joker – Folie à Deux» – «Έβαλε τα δυνατά της για την ταινία» (Video)

AP24275073176228

Lady Gaga: Φανερά απογοητευμένη μετά την αποτυχία της ταινίας «Joker – Folie à Deux» – «Έβαλε τα δυνατά της για την ταινία» (Video)

Η ομάδα της εξετάζει διακριτικά τα επόμενα πρότζεκτ που μπορούν να πραγματοποιήσουν, καθώς θέλουν να προχωρήσουν…

Οδυσσέας Σταμούλης: Η Σκορδά τον έφερε σε δύσκολη θέση με τον θάνατο του γιου του – Της απάντησε με Τέμπη

stamoulis

Οδυσσέας Σταμούλης: Η Σκορδά τον έφερε σε δύσκολη θέση με τον θάνατο του γιου του – Της απάντησε με Τέμπη

«Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω», σημείωσε ο ηθοποιός σε μια εξαιρετικά άκομψη…