Τζορτζ Μπάλντοκ: Το αντίο της Εθνικής – «Η στιγμή επιβάλλει σιωπή – Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ και η Εθνική ομάδα έστειλαν το δικό τους συλλυπητήριο μήνυμα για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας την βαθιά θλίψη του

μπαλτοκ εθνικη

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τον ελληνικό αθλητισμό από το βράδυ της Τετάρτης (9/10). Η είδηση του θανάτου του διεθνή ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, έχει παγώσει τους πάντες, με τον 31χρονο αθλητή του Παναθηναϊκού να εντοπίζεται νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Το σοκ είναι μεγάλο στην  Εθνική Ελλάδας, με τους παίκτες που βρίσκονται στο Λονδίνο να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισαν να καλούν στην Αθήνα και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί. Φυσικά και ο αγώνας με τα «τρία λιοντάρια» μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι συναισθηματικά φορτισμένοι με τον θάνατο του Μπάλντοκ.

Σε μια λιτή και συγκινητική ανακοίνωσή της η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε με οδύνη τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…», αναφέρεται σε αυτή.

 

Οδηγός τρόλεϊ και ταξιτζής «αρπάχτηκαν» στο Σύνταγμα – Σταμάτησε η κυκλοφορία (video)

ταξι τρολεΙ

Οδηγός τρόλεϊ και ταξιτζής «αρπάχτηκαν» στο Σύνταγμα – Σταμάτησε η κυκλοφορία (video)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος, όταν οδηγός τρόλεϊ, απείλησε ταξιτζή που σταμάτησε για να…