Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Βιασμός ανηλίκων από καθηγητή – Τι λέει ο πατέρας των θυμάτων

Ο συνταξιούχος 64χρονος φέρεται να βίαζε παιδιά από το 1986 έως το 2010. Η υπόθεση ήρθε στο φως από ένα 19χρονο, σήμερα, θύμα του.

βιασμοος 5χρονου

Άνοιξαν τα στόματα για τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, στο Ηράκλειο Κρήτης, που κατηγορείται ότι βίαζε τα ανίψια του καθώς και άλλα ανήλικα. Πρόκειται για μία είδηση που έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία. Πώς περιγράφουν την φρίκη που έζησαν τα θύματά του 64χρονου σήμερα καθηγητή.

Ο συνταξιούχος 64χρονος φέρεται να βίαζε παιδιά από το 1986 έως το 2010. Η υπόθεση ήρθε στο φως από ένα 19χρονο, σήμερα, θύμα του. Ο γυμναστής κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μικρά παιδιά, στα ίδια του τα ανίψια, όταν αυτά ήταν μικρά, 4, 5 και 6 χρόνων. Ο πατέρας ενός από τα θύματα, όπως γράφει το cretapost.gr μίλησε στο MEGA.

Τι καταγγέλει ο πατέρας των θυμάτων

«Ένας θείος, του οποίου του είχαμε εμπιστοσύνη, να κάνει τέτοια πράγματα. Σε όλα τα παιδιά όχι μόνο στα δικά μου. Τα κατεβάζει στο σπίτι του, εμείς ήμασταν επάνω και τρώγαμε και πίναμε και αυτός ασελγούσε από κάτω στο σπίτι του, όποτε έβρισκε ευκαιρία. Δεν ξέρουμε τι άλλα παιδιά θα έχει πειράξει», δήλωσε ο πατέρας των θυμάτων.

Τα παιδιά ενηλικιώθηκαν και προχώρησαν σε καταγγελίες με πρώτο έναν 19χρονο, για τον οποίο το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Οι υπόλοιποι πέντε, έχουν καταθέσει στις Αρχές. Οι μαρτυρίες είναι συγκλονιστικές.
«Υπολογίζω περίπου στα 4. Πάνω από τα ρούχα με είχε ακουμπήσει, δεν έχει γίνει κάτι άλλο, δεν είχε την ευκαιρία ποτέ. Όταν με αγκάλιαζε, με ακουμπούσε σε σημεία που δεν πρέπει να ακουμπάς ένα παιδάκι. Θυμάμαι ότι όταν έμπαινα μέσα στο σπίτι με σήκωνε και έτσι όπως με σήκωνε, έβαζε το χέρι του εκεί και πίεζε σημεία που δεν έπρεπε να ακουμπάει».

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την αστυνομία. Ο 64χρονος κατέθεσε κι αυτός, ο οποίος φέρεται να μην παραδέχτηκε όλα όσα καταγγέλλονται, αλλά μόνο εκείνα που έχουν παραγραφεί.

«Έχει ασελγήσει πάνω στην κόρη μου»

«Έχει ασελγήσει πάνω στα παιδιά, στην κόρη μου, πρώτη και δευτέρα δημοτικού. Τα έπαιρνε 2-3 φορές την εβδομάδα και τα έπαιρνε στο σχολείο για να τα προσέχει, γιατί η γυναίκα μου δούλευε. Τα έπαιρνε στο γραφείο του που είχε μέσα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ασελγούσε επάνω του. Μας το είπε όταν έφτασε στην ηλικία της δευτέρας δημοτικού ότι: ‘δεν θέλω να ξαναπάω κοντά του, δεν θέλω γιατί μαμά μου κάνει αυτό’. Αλλά δυστυχώς, πριν κανένα χρόνο η κόρη μου είχε έναν δεσμό, η οποία χώρισε και πήγαινε σε ψυχολόγο. Ο ψυχολόγος λοιπόν αυτά της τα έβγαλε ξανά στην επιφάνεια. Αυτός πήρε χαμπάρι το τι γίνεται και άρχισε να την παίρνει τηλέφωνο να της λέει: ‘ακόμα δεν το ξεπέρασες; Ακόμα δεν με έχεις συγχωρέσει; Έλα και τι έγινε; Συγγνώμη’».

Ειδήσεις σήμερα:

Λιάγκας: Πώς οδηγήθηκε στην απολογία για τον Μπάλντοκ – Οι παραιτήσεις και το τηλέφωνο του ΑΝΤΙ (video)

Συναυλία για Τέμπη: Γιατί εκδόθηκαν μόνο 39 χιλιάδες εισιτήρια – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι θεατές

Λιάγκας: Παραδέχθηκε το λάθος με τον Μπάλντοκ στον αέρα της εκπομπής – «Αμαύρωσα τον θάνατο του»

Νέο δημοσίευμα για υπουργό της κυβέρνησης: Νοίκιασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας με τιμή… Κυψέλης

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Τυφώνας Μίλτον: Ελικόπτερο σώζει άνδρα που επέπλεε στον ωκεανό πάνω… σε ένα πλαστικό ψυγείο (video)

milton

Τυφώνας Μίλτον: Ελικόπτερο σώζει άνδρα που επέπλεε στον ωκεανό πάνω… σε ένα πλαστικό ψυγείο (video)

Ο άνδρας επιβίωσε από ανέμους ταχύτητας 75121-145 χλμ/ώρα και κύματα ύψους έως και 7,5 μέτρων…

Συγκλονιστικό εύρημα στο Έβερεστ: Βρέθηκε το πόδι ορειβάτη 100 χρόνια μετά – Η μυστήρια εξαφάνιση του Andrew Comyn «Sandy» Irvine

MixCollage 11 Oct 2024 04 43 PM 2721

Συγκλονιστικό εύρημα στο Έβερεστ: Βρέθηκε το πόδι ορειβάτη 100 χρόνια μετά – Η μυστήρια εξαφάνιση του Andrew Comyn «Sandy» Irvine

Το National Geographic, αναφέρει ότι μια ομάδα ορειβατών και κινηματογραφιστών του, βρίσκονταν στο σημείο για τα…

Συναυλία για Τέμπη: «Απόψε θα είμαστε όλοι εκεί, ακόμη κι όσοι δεν γινόταν να χωρέσουν» – Το μήνυμα του Φοίβου Δεληβοριά

event 28946 1

Συναυλία για Τέμπη: «Απόψε θα είμαστε όλοι εκεί, ακόμη κι όσοι δεν γινόταν να χωρέσουν» – Το μήνυμα του Φοίβου Δεληβοριά

Η μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη θα ξεκινήσει στις 19:00, το βράδυ της Παρασκευής και…