Οικονόμου: «Έκραξε» Λιάγκα για τον Μπάλντοκ και με το δίκιο του, αλλά μάλλον κάτι ξέχασε (video)

Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ λογική και σωστή, αλλά καλό θα ήταν να τα σκεφτεί και για τον ίδιο

InCollage 20241011 144651250

O Γιώργος Λιάγκας στο χθεσινό (10/10) πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ένα ντροπιαστικό ρεπορτάζ για την «πολυτέλεια» του σπιτιού του Τζωρτζ Μπάλντοκ, του 31χρονου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, ο οποίος λίγε ώρες πριν είχε βρεθεί νεκρός στην πισίνα της οικίας του στην Γλυφάδα.

Όπως είναι φυσικό οι αντιδράσεις ήταν έντονες από διάφορες μεριές, από διεθνείς παίκτες, από τον απλό κόσμο αλλά και από συναδέλφους του, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ.

Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Οικονόμου έχει απόλυτο δίκιο καθώς το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 ήταν κατάπτυστο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που και ο ίδιος έχει προκαλέσει με τα λεγόμενα του είτε επιτιθέμενος σε ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες, είτε κατά την λυσσαλέα προσπάθειά του να «ξελασπώσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο. Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες.

Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο.

Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι πιο κάθετη», ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και επαναλαμβάνουμε ότι εδώ καλώς έκανε αλλά σημαντικό θα ήταν να «φρεσκάρει τη μνήμη του» και να θυμηθεί τι έχει πει και εκείνος.

Και δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα παραδείγματα που ο Δημήτρης Οικονόμου μέσα από την τηλεόραση έχει προσβάλλει ανθρώπους ή που προσπαθήσει να «κάνει το μαύρο άσπρο» ουσιαστικά προκαλώντας την νοημοσύνη των τηλεθεατών.

Το πιο πρόσφατο ήταν πριν από περίπου 10 μέρες όταν μιλούσε για τη φωτιά στην Κορινθία και με περίσσιο θράσος είπε για το δάσος που καιγόταν:

«Δεν έχει πέσει ούτε σταγόνα, είναι δύσβατα σημεία παντού, δεν έχει δρόμους, δεν έχει αντιπυρικές ζώνες, είναι αυτά που συζητάμε χρόνια ολόκληρα.

Τι να το κάνεις αυτό το δάσος; Άχρηστο είναι. Στην πραγματικότητα κάποια στιγμή το δάσος αυτό μοιραία θα καεί».

Δείτε το απόσπασμα το 2:50 του βίντεο

Ενώ δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από όταν προσπαθούσε παρέα με τον Άκη Παυλόπουλο να μας πείσει ότι μια οικογένεια μπορεί να χορτάσει τρώγοντας τρία τοστ σε μια από τις συνηθισμένες προσπάθειες του να μας δείξει πως δεν είναι το πρόβλημα η ακρίβεια αλλά η «απληστία» των καταναλωτών που θέλουν να τρώνε πολύ.

«Τέσσερα τοστ θα φτιάξει. Πρέπει να πάρει 10 φέτες να τις πετάξει τις μισές;», σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα που μιλούσε για μεγάλες αυξήσεις.

Από κοντά και ο Άκης Παυλόπουλος: «Με 4 τοστ Γιώργο χορταίνει η οικογένεια όλη».

Και η αλήθεια είναι ότι αυτά είναι δύο παραδείγματα που μας ήρθαν πρόχειρα στη μνήμη και για αυτό εδώ μάλλον ταιριάζει η φράση «αν δεν κοιτάς το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει»!

Ειδήσεις σήμερα:

Λιάγκας: Πώς οδηγήθηκε στην απολογία για τον Μπάλντοκ – Οι παραιτήσεις και το τηλέφωνο του ΑΝΤΙ (video)

Τέμπη: Συγκίνηση στην πρόβα για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Ανατριχιαστική η Τσανακλίδου με το «Κι όταν γυρίσεις και σε δω…» (video)

Νέο δημοσίευμα για υπουργό της κυβέρνησης: Νοίκιασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας με τιμή… Κυψέλης

Συναυλία για Τέμπη: Γιατί εκδόθηκαν μόνο 39 χιλιάδες εισιτήρια – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι θεατές

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Κέρκυρα: Στο εδώλιο η μητέρα που κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη της – «Ζητάω δικαίωση για αυτά που πέρασα όταν ήμουν 12 χρόνων» (Video)

kopela

Κέρκυρα: Στο εδώλιο η μητέρα που κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη της – «Ζητάω δικαίωση για αυτά που πέρασα όταν ήμουν 12 χρόνων» (Video)

Μητέρα και κόρη σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες ενώπιον δικαστών μετά το βούλευμα που παρέπεμψε την μητέρα…

ΗΠΑ: Συνωμοσιολόγοι απειλούν Ελληνοαμερικανίδα μετεωρολόγο – Πιστεύουν ότι αυτή δημιούργησε τον τυφώνα

Καταγραφή 11

ΗΠΑ: Συνωμοσιολόγοι απειλούν Ελληνοαμερικανίδα μετεωρολόγο – Πιστεύουν ότι αυτή δημιούργησε τον τυφώνα

Απίστευτα είναι τα όσα τραβάνε οι μετεωρολόγοι στις ΗΠΑ, με συνωμοσιολόγους να τους επιτίθενται λόγω…

Μπέζος: «Έζησα όλη τη ζωή μου ως δυσάρεστος, επειδή έλεγα την αλήθεια – Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι» (Video)

Μπέζος

Μπέζος: «Έζησα όλη τη ζωή μου ως δυσάρεστος, επειδή έλεγα την αλήθεια – Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι» (Video)

Ο ηθοποιός, που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές ποικίλες αντιδράσεις με τα λεγόμενά του, κάτι…

Νέα στοιχεία για το ζευγάρι που συνελήφθη στην Αθήνα: Βαρύ παρελθόν – Είχαν πυροκροτητές και πιστόλι τύπου Τοκάρεφ

6336519

Νέα στοιχεία για το ζευγάρι που συνελήφθη στην Αθήνα: Βαρύ παρελθόν – Είχαν πυροκροτητές και πιστόλι τύπου Τοκάρεφ

Σοκάρουν τα ευρήματα στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκαν τα εκρηκτικά που μετέφερε ζευγάρι στο κέντρο της…