Newsroom

Newsroom

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε απολογία – Δεύτερη μέρα κατακραυγής

Το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καλεί τον Γιώργο Λιάγκα για απολογία μετά το εξοργιστικό ρεπορτάζ για το σπίτι του Μπάλντοκ

liagka

Δεν λέει να κοπάσει το κύμα αποδοκιμασίας και οργής για τον Γιώργο Λιάγκα και το περιβόητο ρεπορτάζ της εκπομπής του, για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μάλιστα το ζήτημα παίρνει πιο κεντρικές διαστάσεις καθώς το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ αυτεπάγγελτα καλεί τον παρουσιαστή σε απολογία. Το συγκεκριμένο αίτημα εκφράζεται από χιλιάδες κόσμου από χθες, ειδικά στα social media, όπου για δεύτερη μέρα οι διαμαρτυρίες είναι κάτι παραπάνω από έντονες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς και επισπεύσθηκε από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος με ανακοίνωσή του ζήτησε τον «δέοντα σεβασμό» προς την οικογένεια του ποδοσφαιριστή αλλά και από τις χθεσινές δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα:

«Αποτελεί ντροπή για κάποιους συναδέλφους σας να προσπαθούν να επωφεληθούν από μια τέτοια τραγωδία λέγοντας χυδαιότητες για τον Τζορτζ και την οικογένειά του. Ας είμαστε άνθρωποι σε αυτές τις στιγμές. Δεν κινήθηκαν όλοι σε αυτό το μήκος κύματος. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα έπρεπε να σεβαστούν το παιδί, την οικογένειά του και εμάς».

Νέα συγγνώμη από τον Γιώργο Λιάγκα

Στη σημερινή εκπομπή ο παρουσιαστής απολογήθηκε αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη όσων ειπώθηκαν στο χθεσινό ρεπορτάζ τονίζοντας: «Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος μπροστά στον χαμό ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το λάθος που έκανα το παίρνω πάνω μου και ξεπερνά κάθε δικαιολογία, δεν θα δικαιολογηθώ, αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου, έκανα και ανάρτηση όταν είδα τις αντιδράσεις, έκανα μία ανάρτηση άμεσα, αλλά πρέπει να πω δύο λόγια. Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος μπροστά στον χαμό ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το λάθος που έκανα το παίρνω πάνω μου και ξεπερνά κάθε δικαιολογία, δεν θα δικαιολογηθώ, αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ».

«Οποιαδήποτε αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου. Ήταν μια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση, δεν έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε πώς είναι το σπίτι του και πόσο είναι τα ενοίκια στην περιοχή. Και μάλιστα ξέρετε καμία φορά, το σκεφτόμουν χθες, δεν κοιμήθηκα, όταν δύο βδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είπα ότι ένα δράμα γίνεται lifestyle ρεπορτάζ και έπεσα εγώ σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα».

«Λάθος μεγάλο, λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ, είμαι συντετριμμένος, χωρίς να το θέλουμε, χωρίς πρόθεση, αμαυρώσαμε μία μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ευτυχώς η Εθνική μας συγκίνησε. Συγγνώμη λοιπόν από όλους όσοι εχθές στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα, συγγνώμη».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο δημοσίευμα για υπουργό της κυβέρνησης: Νοίκιασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας με τιμή… Κυψέλης

Λιάγκας: Πώς οδηγήθηκε στην απολογία για τον Μπάλντοκ – Οι παραιτήσεις και το τηλέφωνο του ΑΝΤΙ (video)

Συναυλία για Τέμπη: Γιατί εκδόθηκαν μόνο 39 χιλιάδες εισιτήρια – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι θεατές

Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής στη Σίφνο: «Μικρέ μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Κέρκυρα: Στο εδώλιο η μητέρα που κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη της – «Ζητάω δικαίωση για αυτά που πέρασα όταν ήμουν 12 χρόνων» (Video)

kopela

Κέρκυρα: Στο εδώλιο η μητέρα που κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη της – «Ζητάω δικαίωση για αυτά που πέρασα όταν ήμουν 12 χρόνων» (Video)

Μητέρα και κόρη σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες ενώπιον δικαστών μετά το βούλευμα που παρέπεμψε την μητέρα…

ΗΠΑ: Συνωμοσιολόγοι απειλούν Ελληνοαμερικανίδα μετεωρολόγο – Πιστεύουν ότι αυτή δημιούργησε τον τυφώνα

Καταγραφή 11

ΗΠΑ: Συνωμοσιολόγοι απειλούν Ελληνοαμερικανίδα μετεωρολόγο – Πιστεύουν ότι αυτή δημιούργησε τον τυφώνα

Απίστευτα είναι τα όσα τραβάνε οι μετεωρολόγοι στις ΗΠΑ, με συνωμοσιολόγους να τους επιτίθενται λόγω…

Μπέζος: «Έζησα όλη τη ζωή μου ως δυσάρεστος, επειδή έλεγα την αλήθεια – Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι» (Video)

Μπέζος

Μπέζος: «Έζησα όλη τη ζωή μου ως δυσάρεστος, επειδή έλεγα την αλήθεια – Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι» (Video)

Ο ηθοποιός, που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές ποικίλες αντιδράσεις με τα λεγόμενά του, κάτι…

Νέα στοιχεία για το ζευγάρι που συνελήφθη στην Αθήνα: Βαρύ παρελθόν – Είχαν πυροκροτητές και πιστόλι τύπου Τοκάρεφ

6336519

Νέα στοιχεία για το ζευγάρι που συνελήφθη στην Αθήνα: Βαρύ παρελθόν – Είχαν πυροκροτητές και πιστόλι τύπου Τοκάρεφ

Σοκάρουν τα ευρήματα στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκαν τα εκρηκτικά που μετέφερε ζευγάρι στο κέντρο της…