Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα»

«Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν», αναφέρει στην ανάρτηση του ο πατέρας

nikos Plakias

Οι μελωδίες και οι στίχοι που ακούστηκαν, κατά τη χθεσινή συναυλία μνήμης για τα τραγικά θύματα από το δυστύχημα στα Τέμπη, στο Καλλιμάρμαρο, έφτασαν μέχρι τον ουρανό… Το κλίμα στο live της Παρασκευής (11.10.), για τις ψυχές των θυμάτων των Τεμπών, ήταν συγκινησιακά φορτισμένο κυρίως για τους συγγενείς που έμειναν πίσω με τις αναμνήσεις των αγαπημένων τους προσώπων.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μαζί με την ξαδέλφη τους στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο Νίκος Πλακιάς , λίγο μετά το τέλος της συναυλίας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία προκαλεί ανατριχίλα. Μία ανάρτηση αφιερωμένη στα «κορίτσια του», «ντυμένη» με τους ήχους της «Ανδρομέδας» του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

«Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα. Δεν είστε μόνα κορίτσια μου. Ποτέ δεν θα είστε μόνα», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει ένα βίντεο με αποσπάσματα από στιγμές των κοριτσιών.

Ειδήσεις σήμερα:

 

Καλλιμάρμαρο: Μια συναυλία που δεν θα ξεχαστεί – 40.000 ένωσαν τη φωνή τους για ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί (photos – video)

Νέο δημοσίευμα για υπουργό της κυβέρνησης: Νοίκιασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας με τιμή… Κυψέλης

Θ.Παπακωνσταντίνου: «Δεν με αναγνωρίζετε γιατί έλειπα καιρό» – Η στιγμή που ανεβαίνει να τραγουδήσει στο Καλλιμάρμαρο (Video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Αυτοκίνητο παρέσυρε 13χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στην Πάτρα

ekav 2

Αυτοκίνητο παρέσυρε 13χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στην Πάτρα

Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του…

«Χείμαρρος» ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Βλέπουμε έναν 17χρονο να μπαίνει φυλακή, αλλά όχι έναν υπουργό για 57 θανάτους στα Τέμπη» (video)

τσαφουλιας

«Χείμαρρος» ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Βλέπουμε έναν 17χρονο να μπαίνει φυλακή, αλλά όχι έναν υπουργό για 57 θανάτους στα Τέμπη» (video)

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολίασε την χθεσινή μεγάλη συναυλία στα Τέμπη