Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με 59,9% ο Νίκος Ανδρουλάκης: Οι δηλώσεις των υποψηφίων

"Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή", διαμηνύει ο Χάρης Δούκας

ANDROULAKIS.4jpg

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επανεξελέγη ο Νίκος Ανδρουλάκης, που στον χθεσινό δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών επικράτησε με ποσοστό 59,9% των ψήφων, ενώ ο Χάρης Δούκας συγκέντρωσε το 40,1%.

Ανδρουλάκης: Να τελειώσει η παντοδυναμία της ΝΔ

Στην επινίκια ομιλία του στη Χαριλάου Τρικούπη, ο Νίκος Ανδρουλάκης διεμήνυσε ότι “σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ. Και από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι θα πάμε το Κίνημά μας ακόμα ψηλότερα, εκεί που αξίζει στην ιστορία και την προσφορά του. Το είπα πολλές φορές αυτή την προεκλογική περίοδο, θα το πω κι απόψε: τα δύσκολα είναι πίσω μας, τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι “μαζί θα προχωρήσουμε, χωρίς λαϊκισμό, με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, με δυναμισμό. Και πάνω απ’ όλα με πολιτικό ήθος, γιατί για μένα η πολιτική δεν ξεκινά εκεί που τελειώνει η ηθική. Αλλά είναι ταυτόσημες”.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη μπορούν να τα καταφέρουν και να πετύχουν να νικήσουν τη ΝΔ και δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και “για να τελειώσει η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας”. Υπογράμμισε ακόμα πως η Ελλάδα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές και για να έρθουν “έχουμε χρέος πρώτα απ’ όλα να νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές τη Νέα Δημοκρατία”, και κατέληξε: “Θα δώσω λοιπόν όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν τον αγώνα για να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε”.

Δούκας: Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή

“Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή”, είναι το μήνυμα που έστειλε ο Χάρης Δούκας μετά την ήττα του από τον Νίκο Ανδρουλάκη στην εσωκομματική διαδικασία.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων:

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί μας τίμησαν στις δύο αυτές πολύ κρίσιμες εκλογικές διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου.

Καταφέραμε μέσα σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, ανοιχτό και δυνατό ΠΑΣΟΚ, που θα μπορεί να κυβερνήσει.

Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή.

Σας ευχαριστώ πολύ”.

Γερουλάνος: Δεν έχουμε λεπτό για χάσιμο

“Θέλω να συγχαρώ, μέσα από την καρδιά μου, τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι, υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές”, δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος, συγχαίροντας και τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

“Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας, και τις δύο Κυριακές, δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής, για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού. Σήμερα, ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία, από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του. Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα, για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο”, κατέληξε ο κ. Γερουλάνος.

Κατρίνης: Ενότητα και συστράτευση

“Από αύριο έχουμε έναν και μόνο στόχο: να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι σε αυτό τον στόχο”, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, συγχαίρωντας τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ταυτόχρονα συνεχάρη τόσο τον Χάρη Δούκα, όσο και τον Παύλο Γερουλάνο, την ‘Αννα Διαμαντοπούλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου “για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την άψογη δημοκρατική διαδικασία που ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ”, όπως είπε.

“Η εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών είναι ξεκάθαρη: ενότητα και συστράτευση στην κοινή προσπάθεια.

Να γίνει το ΠΑΣΟΚ η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, να αποτελέσει τη νέα πρόταση διακυβέρνησης, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να νικήσει στις επόμενες εκλογές», κατέληξε ο κ. Κατρίνης.

Η δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη για την επανεκλογή του και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Σύντροφε Νίκο, Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Νάντια», αναφέρει στο μήνυμά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται κύμα ψύχους στο τέλος του μήνα – Μηδέν βαθμούς Κελσίου θα δείξει ο υδράργυρος

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο «γαλάζιος» δήμαρχος Νάουσας: «Θα σας γ@μ&#$ όλους, θα σας θάψω όλους» (video)

Ερντογάν: Ο λόγος για το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Γιάνη Βαρουφάκη

Αγγλία: Χαμός με την ασέβεια ποδοσφαιριστή – Έκατσε στη θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ (photo)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Μάνεσης: Το επικό άδειασμα από τον Δήμαρχο Πάφου για τις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που τελικά ήταν… δημόσιες (video)

maneshs

Μάνεσης: Το επικό άδειασμα από τον Δήμαρχο Πάφου για τις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που τελικά ήταν… δημόσιες (video)

O Νίκος Μάνεσης προσπάθησε να μας δείξει πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά τα…

Αγγλία: Χαμός με την ασέβεια ποδοσφαιριστή – Έκατσε στη θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ (photo)

balntok 1

Αγγλία: Χαμός με την ασέβεια ποδοσφαιριστή – Έκατσε στη θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ (photo)

O μεσοεπιθετικός της Μίλτον Κέινς Ντονς, Τόμι Λι, έκανε μια κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις…

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο «γαλάζιος» δήμαρχος Νάουσας: «Θα σας γ@μ&#$ όλους, θα σας θάψω όλους» (video)

image 5

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο «γαλάζιος» δήμαρχος Νάουσας: «Θα σας γ@μ&#$ όλους, θα σας θάψω όλους» (video)

Η περίπτωση του «γαλάζιου» δημάρχου Νάουσας είναι εξαιρετικά σπάνια στα αυτοδιοικητικά χρονικά, αν όχι μοναδική!