Newsroom

Newsroom

Σοκάρει η αποκάλυψη του πατέρα της 13χρονης που βιάστηκε στη Μυτιλήνη: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει» (video)

Παραλίγο να έχει τραγική κατάληξη η υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού στη Μυτιλήνη, καθώς το παιδί προσπάθησε να αυτοκτονήσει

viasmos 10

Τραγική παραλίγο να είναι η κατάληξη ενός 13χρονου κοριτσιού, το οποίο βιάστηκε από δυο άνδρες στη Μυτιλήνη, καθώς όπως αποκάλυψε ο πατέρας της το παιδί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γονιός μιλώντας στο ΜEGA ανέφερε ότι η μικρή δεν είναι καθόλου καλά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι η 13χρονη ήπιε 11 χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της, με τους γονείς να την προλαβάινουν και να της κάνουν πλύση στομάχου.

Μάλιστα μεταξύ άλλων είπε επίσης τόνισε ότι οι βιαστές του κοριτσιού την ανάγκασαν να μπει στο αμάξι τους και την οδήγησαν σε μια μυστική τοποθεσία.

Μυτιλήνη – Η αποκάλυψη του πατέρα της 13χρονης

«Η μικρή δεν είναι καλά, όπως και εμείς. Κάναμε την καταγγελία και τώρα, περιμένουμε το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, να κάνει κακό στον εαυτό της.

Είχε γίνει πριν από 3 – 4 εβδομάδες, πριν έναν μήνα περίπου, αλλά φοβόταν να το πει. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Πριν τρεις μέρες έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, έντεκα χάπια πήρε. Τη βρήκε η μητέρα της. Κι εγώ μίλησα με το νοσοκομείο, την κατεβάσαμε το πρωί για πλύση στομάχου. Και μας είπε για το τι είχε συμβεί.

Την πήραν με απειλή στο αυτοκίνητο. Είμαστε κι εμείς σε δύσκολη κατάσταση. Περιμένουμε τώρα και το ”Χαμόγελο του Παιδιού”».

Χαμόγελο του παιδιού – Η ανακοίνωση που εξέδωσε «

Στις 17/07/2024 λάβαμε κλήση στην “Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056” από ευαισθητοποιημένο πολίτη που ανέφερε πιθανή κακοποιητική συμπεριφορά μέσα στην οικογένεια και συγκεκριμένα έγινε αναφορά σε περιστατικό κακοποίησης τόσο σωματικής όσο και λεκτικής προς τη 13χρονη. Στις 18/07/2024 ο Οργανισμός ενημέρωσε εγγράφως τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές της περιοχής, για διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας.

Στις 14/10/2024 το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού ενημερώθηκε από δημοσιεύματα για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης από δύο ενήλικες τον περασμένο Αύγουστο, οι οποίοι βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και τις κοινοποίησαν σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.Επικοινωνήσαμε με την αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, προκειμένου να σταθούμε στο πλευρό και να υποστηρίξουμε τόσο την ανήλικη αλλά και γενικότερα την οικογένεια.Αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και παράνομης μαγνητοσκόπησης, της ανήλικης 13χρονης στη Μυτιλήνη, το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού δεν έχει λάβει κάποια σχετική αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται σε προανακριτικό στάδιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Δεληβοριάς: Δέχεται επίθεση για το τραγούδι που έγραψε για τα Τέμπη – Ο Στάθης Καλύβας και τα δεξιά τρολ

Μάνεσης: Το επικό άδειασμα από τον Δήμαρχο Πάφου για τις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που τελικά ήταν… δημόσιες (video)

Καιρός: Έρχεται κύμα ψύχους στο τέλος του μήνα – Μηδέν βαθμούς Κελσίου θα δείξει ο υδράργυρος

Συναυλία για Τέμπη: Συγκίνησε το κοριτσάκι με τα δακρυσμένα μάτια που τραγουδάει Θανάση Παπακωνσταντίνου- «Υπάρχει ελπίδα, respect στον πατέρα» (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Σαμαράς – Καραμανλής: Νέα κοινή εμφάνιση μετά την… απουσία από το «γαλάζιο» πάρτι

σαμαρας κωστακης

Σαμαράς – Καραμανλής: Νέα κοινή εμφάνιση μετά την… απουσία από το «γαλάζιο» πάρτι

Νέο «χτύπημα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κοινή εμφάνιση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και…

Τράπερ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης – Είχε παραγγείλει στην καραντίνα μισό κιλό κάνναβη μέσω… κούριερ

claudio schwarz a85IYeAXgxU unsplash 1

Τράπερ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης – Είχε παραγγείλει στην καραντίνα μισό κιλό κάνναβη μέσω… κούριερ

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του όταν το δέμα με τα ναρκωτικά έφτασε στη Θεσσαλονίκη…