Newsroom

Newsroom

Στο «The Voice» η τρανς εγγονή της Δούκισσας (video)

H εγγονή της αείμνηστης τραγουδίστριας τόνισε πως η ενασχόλησή της με αυτό το είδος τέχνης της επέτρεπε όταν ήταν μικρή να βλέπει στον καθρέφτη τη γυναίκα που θα ήθελε να γίνει

doukissa transeggoni

H εγγονή της αείμνηστης τραγουδίστριας Δούκισσας, Angel, βρέθηκε στη σκηνή του «The Voice» και μίλησε για το πώς τη βοήθησε το drag.

Η 18χρονη τρανς κοπέλα τόνισε πως η ενασχόλησή της με αυτό το είδος τέχνης της επέτρεπε όταν ήταν μικρή να βλέπει στον καθρέφτη τη γυναίκα που θα ήθελε να γίνει μεγαλώνοντας.

«Τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισα να αναζητώ τον εαυτό μου και γράφτηκα σε μια σχολή χορού. Το drag με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί όταν βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι. Είμαι η Angel, είμαι 18 και μένω στην Αθήνα. Είχα πολλή στήριξη από την οικογένειά μου και μου είπανε μην το παρατήσεις.

Υπάρχει πολύς κόσμος που μου έχει πει: συγγνώμη που σε έκρινα πριν σε γνωρίσω… Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες επάνω στη σκηνή και σαν μικρό αγοράκι ήθελα να τις μοιάσω κι έβαζα τα τακούνια μου. Πιστεύω ότι είμαι καλή performer» είπε στο εισαγωγικό βίντεο η Angel.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Φόρο τιμής αποτίουν στον γιατρό που χάθηκε σε τροχαίο ο Αλκέτ Ριζάι και 250 κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού

Συγκλονίζει ο έξι φορές Ολυμπιονίκης Κρις Χόι: «Έχω το πολύ 4 χρόνια ζωής»

Το «σίριαλ» με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται: Tώρα σατήρισε… παιδάκι με μαθησιακές δυσκολίες;

Η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρρά «ξεμπροστιάζει» Αυτιά – Οικονόμου για τις τιμές και τους μισθούς στο Βέλγιο: «Tην επόμενη πάμε μαζί για ψώνια!»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Βόρεια Κορέα: «Η ανατίναξη δρόμων με την Νότια Κορέα είναι εσωτερική υπόθεση της δημοκρατίας»

Screenshot 2024 10 20 200815

Βόρεια Κορέα: «Η ανατίναξη δρόμων με την Νότια Κορέα είναι εσωτερική υπόθεση της δημοκρατίας»

Η ανατίναξη των δρόμων προς τη Νότια Κορέα στο έδαφος της ΛΔΚ είναι εσωτερική υπόθεση…