Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Ντόναλντ Τραμπ: «Το Ισραήλ θα λάβει αποφάσεις με βάση τα δικά του συμφέροντα»

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου και Ντόναλντ Τραμπ, είχαν τηλεφωνική συνδιάλεξη.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου και Ντόναλντ Τραμπ, είχαν τηλεφωνική συνδιάλεξη.

«Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου επανέλαβε όσα είπε δημοσίως: Το Ισραήλ λαμβάνει υπόψη του τα θέματα που εγείρει η αμερικανική διοίκηση, όμως, εντέλει, θα λάβει τις αποφάσεις του με βάση τα εθνικά του συμφέροντα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί τον περασμένο Ιούλιο, κατά την επίσκεψη του Νετανιάχου στις ΗΠΑ όπου απηύθυνε ομιλία στο αμερικανικό Κογκρέσο και κατόπιν συναντήθηκε ξεχωριστά με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Στη συνάντηση αυτή, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε καταφερθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον των Δημοκρατικών αντιπάλων του, ενώ προέβλεψε καταστροφή στη Μέση Ανατολή αν δεν εκλεγεί ξανά ο ίδιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Φόρο τιμής αποτίουν στον γιατρό που χάθηκε σε τροχαίο ο Αλκέτ Ριζάι και 250 κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού

Καρδίτσα: Νέο εργατικό ατύχημα με ακρωτηριασμό εργαζόμενου σε εκκοκιστήριο

Στο «The Voice» η τρανς εγγονή της Δούκισσας (video)

Η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρρά «ξεμπροστιάζει» Αυτιά – Οικονόμου για τις τιμές και τους μισθούς στο Βέλγιο: «Tην επόμενη πάμε μαζί για ψώνια!»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Βόρεια Κορέα: «Η ανατίναξη δρόμων με την Νότια Κορέα είναι εσωτερική υπόθεση της δημοκρατίας»

Screenshot 2024 10 20 200815

Βόρεια Κορέα: «Η ανατίναξη δρόμων με την Νότια Κορέα είναι εσωτερική υπόθεση της δημοκρατίας»

Η ανατίναξη των δρόμων προς τη Νότια Κορέα στο έδαφος της ΛΔΚ είναι εσωτερική υπόθεση…