Newsroom

Newsroom

Βόλος: Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονος – Έπεσε από σκάλα

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πριν περίπου μία ώρα νεκρός και το πόδι του ήταν σφηνωμένο στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας.

ek ekab 2

Ακαριαίο θάνατο βρήκε 60χρονος Βολιώτης σήμερα σε τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε έξω ακριβώς από την πόρτα του σπιτιού του στον β’ όροφο οικοδομής στην οδό Αδμήτου με Επτά Πλατανίων.

Πιθανολογείται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση του από τη σκάλα. Χάνοντας την ισορροπία του χτύπησε σφοδρά σε μάρμαρο, με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα και να βρει ακαριαίο θάνατο χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανένα από τους ενοίκους του κτιρίου.

Όταν εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις, κλήθηκε αμέσως για βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, εντούτοις το πλήρωμα διαπίστωσε ότι ήταν ήδη νεκρός και δεν τον παρέλαβε.

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν κι έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, που διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του 60χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε να δώσει σημεία ζωής επί ώρες, όταν συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα ο ανιψιός του τον εντόπισε έντρομος νεκρό.

Στη γειτονιά του “πάγωσαν” όλοι όταν έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει πως “χάθηκε” ο 60χρονος από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος, καθώς πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τη σύζυγό του και είχε μία κόρη. Πριν τη συνταξιοδότησή του εργαζόταν στα ΕΛΤΑ.

Η κουνιάδα του που μένει στον πρώτο όροφο του ίδιου κτιρίου, είναι σοκαρισμένη. Τον καλούσε στο τηλέφωνο νωρίτερα το πρωί, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει.

Βόρεια Κορέα: «Η ανατίναξη δρόμων με την Νότια Κορέα είναι εσωτερική υπόθεση της δημοκρατίας»

Screenshot 2024 10 20 200815

Βόρεια Κορέα: «Η ανατίναξη δρόμων με την Νότια Κορέα είναι εσωτερική υπόθεση της δημοκρατίας»

Η ανατίναξη των δρόμων προς τη Νότια Κορέα στο έδαφος της ΛΔΚ είναι εσωτερική υπόθεση…