Newsroom

Newsroom

"Γκεμπελίσκος και με φασιστική νοοτροπία ο Θεοδωράκης"

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε  από το Ποτάμι, η οποία αναφέρει ότι ο υπουργός Εσωτερικών «κλείνει το μάτι στους παράνομους, απάντησε…

ntinopoulos 1

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε  από το Ποτάμι, η οποία αναφέρει ότι ο υπουργός Εσωτερικών «κλείνει το μάτι στους παράνομους, απάντησε ο Αργύρης Ντινόπουλος. Η ανακοίνωση του Ποταμιού ανέφερε: «Η προεκλογική αγωνία του Υπουργού Εσωτερικών τον οδηγεί στην χειρότερη μορφή παλαιοκομματισμού. Κλείνει το μάτι ακόμη και στους παράνομους και ενώνει έτσι την φωνή του με όλους αυτούς- “αριστερούς” και “δεξιούς”- που θεωρούν λεπτομέρεια την τήρηση της στοιχειώδους νομιμότητας. Αυτό που προέχει για το παλιό πολιτικό σύστημα είναι η προστασία των δικών του παιδιών που είναι ήδη βολεμένα στο δημόσιο και τους δήμους και όχι το συμφέρον της κοινωνίας, το συμφέρον των πολλών».

Στην απάντησή του ο Αργύρης Ντινόπουλος χαρακτηρίζει τον Σταύρο Θεοδωράκη Γκεμπελίσκο και επιχειρεί να ανασκευάσει λέγοντας ότι το πρωινό του σχόλιο για τη Ρένα Δούρου ήταν ειρωνικό και παραποιήθηκε πολλαπλώς.

«Μετά το ειρωνικό σχόλιο μου στον ΑΝΤ1 για τη Ρένα Δούρου, που πολλαπλώς παραποιήθηκε, θέλω να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Θεοδωράκη. Το Υπουργείο Εσωτερικών πράγματι «τάραξε στη νομιμότητα» τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων. Απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο.

Ο κ. Θεοδωράκης όμως, ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το Υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη», ανέφερε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Πάτρα: Εργαζόμενη στην καθαριότητα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Κρίσιμη η κατάσταση της

εργαζομενη

Πάτρα: Εργαζόμενη στην καθαριότητα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Κρίσιμη η κατάσταση της

Η εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν…