Newsroom

Newsroom

Γύρω γύρω προπαγάνδα και στη μέση η Βούλτεψη – Απαιτείται…συμπόνια (Video)

Επίθεση κατά πάντων ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφων, δημοσκοπήσεων, επιτροπής της Βουλής, στελεχών της ΝΕΡΙΤ. Όλοι της φταίνε της κ. Βούλτεψη αρκεί να…

voultepsi 12

Επίθεση κατά πάντων ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφων, δημοσκοπήσεων, επιτροπής της Βουλής, στελεχών της ΝΕΡΙΤ. Όλοι της φταίνε της κ. Βούλτεψη αρκεί να αποστρέψουμε το βλέμμα από την πραγματικότητα μιας κυβέρνησης που παραπαίει κάθε μέρα, όλο και περισσότερο.

Οι δημοσιογράφοι φταίνε, ειδικά, οι «ανύπαρκτοι», «λασπολόγοι», «γελοία πρόσωπα που προσπαθούν να δοξαστούν μέσα από ονόματα της δημοσιογραφίας», « δημοσιογράφοι του διαδικτύου» που εκτός του ότι δεν παίρνουν την άδειά της για το τι θα γράψουν, δεν αποκρύπτουν καν, όσα λέει.

Οι δημοσκόποι φταίνε γιατί είναι δημοσκοπήσεις αυτές που παρουσιάζουν από τον Αύγουστο και μετά, που δείχνουν την κυβέρνηση σε σταθερή πτώση και τον ΣΥΡΙΖΑ να παγιώνει διαφορά και να χτυπάει αυτοδυναμία.

Η επιτροπή της Βουλής φταίει γιατί, τι στοιχεία είναι αυτά που παρουσιάζει για 6,3 εκ. Έλληνες κάτω από το επίπεδο της φτώχειας. Τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ φταίνε που παραιτήθηκαν για το μαύρο στην ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ «εξαιτίας της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητάς τους πίσω από ένα ανύπαρκτο γεγονός».

Αλλά πάνω απ’  όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και το «σχέδιο ανωμαλίας που ξεκίνησε την επομένη των εκλογών». Πραγματικά τραγική η θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου που δεν μπορεί να κρατήσει τα όποια προσχήματα κύρους, απορρέουν από το ρόλο της.

Μόνο με τον εαυτό της δεν τα έβαλε, γιατί με την κυβέρνηση τα έβαλε,αφού χαρακτήρισε «περιστατικά» που «καλύπτουν προπαγανδιστικά την ουσία», την εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση με το «πάρε τα λεφτά και τρέχα» του Αδ. Γεωργιάδη και το σώζων εαυτώ σωθήτω των στελεχών της όπως φαίνεται από την κόντρα Ντινόπουλου – Μητσοτάκη και την δυσφορία Χαρδούβελη για Λαζαρίδη.

«Προπαγάνδα» από ποιον για ποιον, δεν μας είπε, από την ίδια την κυβέρνηση, κατά της κυβέρνησης; «Έχω γνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να τα καλύψω όλα», εκτίθεται μόνη της η κυβερνητική εκπρόσωπος κάθε μέρα που εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια. Δυστυχώς δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό μιας κυβέρνησης απαγκιστρωμένης με νύχια και με δόντια, σε μια εξουσία που βλέπει να χάνει…

Έτσι είναι όταν πέφτουν τα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής κάνουν θόρυβο. Ας δείξουμε συμπόνια.

 

 

Πηγή: avgi.gr

Αιχμές Δούκα: Σε όλη την Ελλάδα, το κύριο εμπόδιο για τους δήμους είναι η εχθρική στάση του κ. Μητσοτάκη

Δούκας

Αιχμές Δούκα: Σε όλη την Ελλάδα, το κύριο εμπόδιο για τους δήμους είναι η εχθρική στάση του κ. Μητσοτάκη

«H κυβέρνηση έχει αφαιρέσει αρμοδιότητες και πόρους από την αυτοδιοίκηση»

Γυναικοκτονία στη Τουρκία: Πυροβόλησε στο κεφάλι τη πρώην σύζυγό του στην μέση του δρόμου (video-προσοχή σκληρές εικόνες)

γυναικο τουρκια

Γυναικοκτονία στη Τουρκία: Πυροβόλησε στο κεφάλι τη πρώην σύζυγό του στην μέση του δρόμου (video-προσοχή σκληρές εικόνες)

Σοκ έχει προκαλέσει μία γυναικοκτονία που συνέβη στην Τουρκία