Newsroom

Newsroom

Επίθεση Συμεών Κεδίκογλου σε ΝΔ και Βούλτεψη

Έντονη κριτική στη συγκυβέρνηση -συγκεκριμένα στη ΝΔ- έκανε χθες, κατά την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου…

kedikoglou 4

Έντονη κριτική στη συγκυβέρνηση -συγκεκριμένα στη ΝΔ- έκανε χθες, κατά την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Παιδείας της δικομματικής, Συμεών Κεδίκογλου. Μεταξύ άλλων ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής δίνοντας ως ενδεικτικότερο παράδειγμα αυτό της λίστας Λαγκάρντ. Υπογράμμισε παράλληλα ότι πρόσφατα υπήρξε απόφαση που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό με την οποία διορίζονται ως εφοριακοί πρώην πρωταθλητές “Ετσι θα δώσουμε την μάχη για τη φοροδιαφυγή;” αναρωτήθηκε. 

Ο πρώην υφυπουργός εξαπέλυσε παράλληλα πυρά κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη για την απόφασή της να μην έχει τηλεοπτική κάλυψη η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ, αλλά και για τις δηλώσεις για τους Ρομά. “Δεν ξέρω αν είναι ρατσίστρια ή έκανε λάθος διατύπωση, ξέρω όμως ότι έκανε ζημιά” ενώ τόνισε ότι δεν θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Παρά τις βολές του πάντως ο Συμεών Κεδίκογλου δήλωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση “όχι επειδή είμαι μαντρωμένος ή πρόβατο, αλλά με ήσυχη συνείδηση απέναντι σε αυτούς που με εξέλεξαν”.

 

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

oasa

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.