Newsroom

Newsroom

Καλλιτέχνες δημιούργησαν τη Μπάρμπι-Παναγία και τον Κεν-Ιησού και δέχονται απειλές για τη ζωή τους (εικόνες)

Απειλές για τη ζωή τους ισχυρίζονται πως δέχονται δύο καλλιτέχνες οι οποίοι θέλησαν να μετατρέψουν τη γνωστή σε όλους μας…

Απειλές για τη ζωή τους ισχυρίζονται πως δέχονται δύο καλλιτέχνες οι οποίοι θέλησαν να μετατρέψουν τη γνωστή σε όλους μας Μπάρμπι και τον φίλο της Κεν, σε Παναγία και εσταυρωμένο Ιησού αντίστοιχα. Τα έργα τους αναμενόταν να παρουσιαστούν σε έκθεση με κούκλες στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, η οποία ωστόσο ακυρώθηκε, λόγω των αντιδράσεων που έχουν προκληθεί. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν μετατρέψει τις δύο γνωστές κούκλες και σε άλλες θεότητες, όπως είναι ο Βούδας, η Θεά Κάλι, η Παρθένος της Γουαδελούπης, ο Μωυσής κ.ά.

«Οι καλλιτέχνες δέχτηκαν απειλές από Καθολικές οργανώσεις της Αργεντινής να μην εμφανιστούν την ημέρα των εγκαινίων. Όλα ακυρώθηκαν για λόγους ασφαλείας» ανέφερε ο Μαρσέλο Μπόσκο, ο διευθυντής της γκαλερί Πόπα στο Μπουένος Άιρες, που θα φιλοξενούσε την έκθεση. Σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο καλλιτέχνες εξέφρασαν τη λύπη τους γιατί δέχτηκαν μια «άδικη επίθεση» και επεσήμαναν ότι σέβονται όλες τις θρησκείες.

Δείτε τις εικόνες









Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές σε Αθήνα και Αττική θα μείνουν χωρίς ρεύμα σήμερα

timi ilektrikou vatikiotis

Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές σε Αθήνα και Αττική θα μείνουν χωρίς ρεύμα σήμερα

Διακοπές ρεύματος καταγράφονται για ακόμη μία ημέρα σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής.