Newsroom

Newsroom

Ηρακλής Κωστάρης: Είχαν κουκουλοφόρους αστυνομικούς ακόμα και πάνω από το κεφάλι των γιατρών

Το «θέατρο» και το «σόου» που στήθηκε γύρω από την απεργία πείνας του, που κράτησε τριάντα μέρες, καταγγέλλει με επιστολή…

kostarispic

Το «θέατρο» και το «σόου» που στήθηκε γύρω από την απεργία πείνας του, που κράτησε τριάντα μέρες, καταγγέλλει με επιστολή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν του δίνονται πλέον εκπαιδευτικές άδειες, παρά το γεγονός ότι εδώ και τέσσερα χρόνια έπαιρνε τακτικές και εκπαιδευτικές άδειες, χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

«Aπό τις 29 Οκτωβρίου και για 30 ημέρες έδωσα μια μεγάλη μάχη βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια μου τη ζωή, ζητώντας μια λύση, μια απάντηση. Όμως η ραγδαία επιδείνωση της υγείας μου, έντονες πιέσεις από την οικογένεια και φίλους, η κατ’ επίφασιν νοσηλεία (βασανιστήριο) στον Ευαγγελισμό και άλλοι λόγοι με έκαναν να σταματήσω την απεργία πείνας», εξηγεί στην επιστολή του ο Ηρακλής Κωστάρης, και κατόπιν καταγγέλλει το «σόου» που σκηνοθετήθηκε για τη μεταφορά του και τις συνθήκες στην «κατ’ ευφημισμό νοσηλεία» του στον Ευαγγελισμό.

«Για τη μεταφορά μου χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 40 πάνοπλοι αστυνομικοί από κάθε υπηρεσία, οι οποίοι σκόρπισαν τον πανικό και τον τρόμο σε ασθενείς, επισκέπτες, προσωπικό του νοσοκομείου. Ο όγδοος όροφος του Ευαγγελισμού μετατράπηκε σε πολυδύναμο Α.Τ. Πάνω από 20 οπλισμένοι και κουκουλοφόροι αστυνομικοί ήταν διασκορπισμένοι στους διαδρόμους επί 24ώρου βάσεως, ακόμα και στο δωμάτιό μου πάνω από το κεφάλι των γιατρών τις ώρες νοσηλείας, γεγονός που επηρέαζε σε μέγιστο βαθμό την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου», σημειώνει.

«Όλο αυτό το θέατρο, αυτός ο φαρισαϊσμός, έγινε χωρίς ουσιαστικό λόγο, αφού κανένας δεν κινδυνεύει από εμένα ούτε κι εγώ κινδυνεύω για να θέλω κάθε είδος προστασίας. Άλλωστε τα 4 τελευταία χρόνια κυκλοφορούσα ελεύθερα με τις τακτικές και τις εκπαιδευτικές άδειες χωρίς να έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και αυτό διεκδικώ», αναφέρει ακόμα μεταξύ άλλων.

Χαλκιδική: Συνελήφθη και ο αρχηγός της κατασκήνωσης μετά τον πνιγμό 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα

swimming pool 4638912 1280

Χαλκιδική: Συνελήφθη και ο αρχηγός της κατασκήνωσης μετά τον πνιγμό 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα

Χθες το βράδυ συνελήφθη η 19χρονη ομαδάρχισσα, η οποία ήταν υπεύθυνη για την εποπτεία του…

Άγρια «κλωτσοπατινάδα» σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα – Στον εισαγγελέα 11 συλληφθέντες (video)

CropImage 14

Άγρια «κλωτσοπατινάδα» σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα – Στον εισαγγελέα 11 συλληφθέντες (video)

O διαπληκτισμός φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούσαν πολλή…

Πυρόπληκτος καταγγέλλει: «Δύο μέρες δεν έχει πατήσει κανένας αρμόδιος, κανένα ενδιαφέρον» (video)

CropImage 13

Πυρόπληκτος καταγγέλλει: «Δύο μέρες δεν έχει πατήσει κανένας αρμόδιος, κανένα ενδιαφέρον» (video)

"Κανείς αρμόδιος δεν περνάει να δει τι γίνεται, πώς είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν καεί…