Η απάντηση του Χαϊκάλη στη μήνυση Σαμαρά (βίντεο)

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, σχολίασε σήμερα τη μήνυση που θα καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, κατά παντός υπευθύνου…

590 3102889a8e560c1819e4903e91d5f306

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, σχολίασε σήμερα τη μήνυση που θα καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, κατά παντός υπευθύνου στην υπόθεση που αφορά τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

Ο κ. Χαϊκάλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάλεσε τον πρωθυπουργό να ψάξουν μαζί το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό, ενώ ανέφερε ότι ποτέ δεν είπε ότι εμπλέκεται ο πρωθυπουργός, ο Αποστολόπουλος το έκανε.

«Δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Δεν κατηγορώ κανέναν. Είπα ανέφερε το όνομα ενός τραπεζίτη και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό με σχέση με τον πρωθυπουργό», τόνισε ο βουλευτής, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να βάλουν κοινό δικηγόρο και «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο», ενώ κλείνοντας επανέλαβε ότι δεν κατηγορεί τον πρωθυπουργό ή την κυβέρνηση για την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

 

 

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.