Newsroom

Newsroom

Κλεπά Ναυπακτίας: Απεγκλωβισμός των κατοικών – Προσωρινή αποκατάσταση της οδικής πρόσβασης

Με επιτυχία εξελίχθηκαν οι προσπάθειες των συνεργείων της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, του δήμου Ναυπακτίας και της 6ης ΕΜΑΚ για τον…

kakokairia 4

Με επιτυχία εξελίχθηκαν οι προσπάθειες των συνεργείων της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, του δήμου Ναυπακτίας και της 6ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των κατοίκων και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στην Κλεπά Ναυπακτίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο koutipandoras.gr ο προιστάμενος του τομέα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Τέγας, τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια του ελικοπτέρου το οποίο προσέγγισε νωρίτερα το χωριό, ένα εκ των οποίων μάλιστα βρισκόταν σε εμπύρετη κατάσταση.

Η οδική πρόσβαση αποκαταστάθηκε πριν λίγη ώρα, όμως λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή και του γεωλογικού φαινομένου που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Αυτήν την ώρα γεωλόγοι εκτιμούν το φαινόμενο.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, βρίσκεται στην Κλεπά προκειμένου να εκτιμήσει και από τη δική του μεριά την έκταση του προβλήματος.

 

Η ανακοινωση του ΓΕΝ σχετικά με τη διάσωση: 

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, κατόπιν αιτήματος του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), διατέθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τύπου AEGEAN HAWK (S-70), για μεταφορά τριών γυναικών στη Ναύπακτο από το χωριό Κλεπά Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο έχει αποκλειστεί λόγω κατολισθήσεων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Καιρός: Φθινοπωρινό στο σκηνικό στα περισσότερα σημεία της χώρας – Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ

6306382

Καιρός: Φθινοπωρινό στο σκηνικό στα περισσότερα σημεία της χώρας – Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ

Συνεχίζει να είναι φθινοπωρινό στο σκηνικό στα περισσότερα σημεία της χώρας

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βγάζουν στην «σέντρα» την κυβέρνηση για την προστασία των δανειοληπτών

χατζηδα μητσοτ οικο

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βγάζουν στην «σέντρα» την κυβέρνηση για την προστασία των δανειοληπτών

Τις καταχρηστικές πρακτικές τραπεζών και funds εις βάρος των «απροστάτευτων δανειοληπτών» (ακόμα και για περίπτωσης…