Newsroom

Newsroom

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας

Οτι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα λιτότητα δεσμευθηξε στην ομιλία του Α. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ “δεν θα…

Οτι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα λιτότητα δεσμευθηξε στην ομιλία του Α. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ “δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας, αλλά ανακούφισης μόλις ξεκινήσει η ανάκαμψη”.

Ο κ. Σαμαράς υπερασπίστηκε την εφαρμογή του μνημονίου και τόνισε: “Εμείς πασχίζουμε να βγούμε από τα μνημόνια. Απέναντι μας είναι αυτοί που χαϊδεύουν παρανόμους, στεναχωριούνται όταν εμποδίζονται βαρυποινίτες να δραπετεύσουν, εμφανίζονται με πολλά πρόσωπα, δεν θέλουν τις επενδύσεις και τις διώχνουν”. Μάλιστα πρόσθεσε ότι: “Όταν μας κουνάνε το δάχτυλο εμείς τους βάζουμε στη θέση τους, δεν έχουμε υποχρέωση να απολογούμαστε στις συνιστώσες του λαϊκισμού. Εκπροσωπούν το χειρότερο πρόσωπο του χθες”.

Σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας επεσήμανε ότι “δεν βγήκαμε από τον κίνδυνο, βγήκαμε από την εντατική, είμαστε στο νοσοκομείο, είμαι ρεαλιστής λέω την αλήθεια”.

Αναφορικά με τις περικοπές που γίνονται τόνισε: “Πρώτος εγώ νιώθω τον πόνο και θέλω να βγούμε από την κρίση”.

Είπε ότι ήταν “τολμηρό βήμα ευθύνης η άρνηση του πρώτο μνημονίου. Η θέση μας επαληθεύθηκε. Όλοι αποδέχονται ότι τότε έγιναν λάθη. Ο πολλαπλασιαστής ήταν λάθος και το επισημαίναμε από τότε μόνοι μας. Όμως δεν είπαμε ποτέ ότι θα το σκίσουμε όπως άλλοι λένε σήμερα. Εμείς λέγαμε ότι θα σεβαστούμε τις υποχρεώσεις της Ελλάδας”.

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο