Newsroom

Newsroom

Στα ύψη η τηλεθέαση για την τελευταία εκπομπή του Jon Stewart

Η εκπομπή της Πέμπτης ήταν απλά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τέλους, αφού ο παρουσιαστής Jon Stewart είχε ανακοινώσει εδώ και…

n jon stewart apologizes for us large570

Η εκπομπή της Πέμπτης ήταν απλά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τέλους, αφού ο παρουσιαστής Jon Stewart είχε ανακοινώσει εδώ και μήνες πως θα ολοκλήρωνε φέτος την πολυετή του πορεία στη συγκεκριμένη θέση. Το τελευταίο επεισόδιο αποδείχτηκε, εκτός βέβαια από συγκινητικό, ιδιαίτερα επιτυχημένο στους πίνακες της τηλεθέασης. Το show από το οποίο πέρασαν δεκάδες επώνυμοι, αλλά και ντύθηκε μελωδικά από τη ζωντανή μουσική του Bruce Springsteen, απέσπασε το ενδιαφέρον 3,5 εκατ. θεατών.

Ο αριθμός αυτός κατατάσσει το επεισόδιο αυτό στη δεύτερη θέση, μεταξύ εκείνων με την υψηλότερη τηλεθέαση τα τελευταία 16 χρόνια. Η εκπομπή βρέθηκε ελάχιστα πίσω από την εμφάνιση στην παρέα του Jon Stewart το 2008, του Barack Obama. Η εκπομπή εκείνη, με τον Γερουσιαστή ακόμη Αμερικανό στο δρόμο προς το Λευκό Οίκο, με τηλεθέαση 3.6 εκατ. κατέχει τα σκήπτρα του πιο δημοφιλούς επεισοδίου όλων των εποχών για το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα.

“Μην νομίζετε πως η ενέργεια που δίνεται δεν γινόταν αποδεκτή τις ημέρες που δεν ήμασταν τόσο στα πάνω μας” ανέφερε ο παρουσιαστής για τους τηλεθεατές της εκπομπής τους οποίος ευχαρίστησε και τους διαβεβαίωσε πως αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν τελείωσε. “Αυτό το show δεν τελειώνει, κάνουμε μια μικρή παύση σε μια συζήτηση” ανέφερε.

Δείτε το βίντεο με τις ευχαριστίες του Jon Stewart πριν ρίξει αυλαία στην εκπομπή του:

Ο Τζο Μπάιντεν ανοίγει τα χαρτιά του: Θα αποκαλύψει γιατί αποσύρθηκε από την κούρσα

AP - Μπαιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν ανοίγει τα χαρτιά του: Θα αποκαλύψει γιατί αποσύρθηκε από την κούρσα

Ο απερχόμενος πρόεδρος επέλεξε ώρα υψηλής τηλεθέασης για να απευθυνθεί στους Αμερικανούς και να εξηγήσει…

To Ισραήλ απορρίπτει την ιστορική συμφωνία για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» στην Παλαιστίνη

AP24120852960977

To Ισραήλ απορρίπτει την ιστορική συμφωνία για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» στην Παλαιστίνη

«Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο», διαμηνύει ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας