63χρονος Έλληνας ασελγούσε συστηματικά σε 9χρονη από τη Βουλγαρία

[…]

Έναν 63χρονο ημεδαπό συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα, με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά συστηματικά ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία. Η σύλληψη του 63χρονου έγινε έπειτα από καταγγελία της εννιάχρονης, η οποία ήταν εγγονή της καταγόμενης από τη Βουλγαρία συζύγου του συλληφθέντα, το πρωί της Πέμπτης.

Η ανήλικη μετέβη συνοδεία της θείας της στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 63χρονο, η οποία υποστήριξε γινόταν συστηματικά από τα έξι της χρόνια.


Η ανήλικη, η οποία ζούσε στη Βουλγαρία με τη μητέρα της, επισκεπτόταν τακτικά τη γιαγιά της, η οποία και ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον 63χρονο στην κοινότητα Λυδίας του Δήμου Καβάλας.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Κώστας Σιμούδης, η μικρή, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, αποκάλυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 6 ετών, χωρίς ποτέ η ίδια να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν έντυπο πορνογραφικό υλικό, ενώ εντός της ημέρας η ανήλικη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.


Φωτιές: Τελευταία ελπίδα η γενική απαγόρευση δόμησης και εκτέλεσης έργων στα καμένα

Φωτιές: Τελευταία ελπίδα η γενική απαγόρευση δόμησης και εκτέλεσης έργων στα καμένα

Όταν καταστρέφονται 104.090 στρέμματα περιαστικής δασικής γης στην Αττική, κάθε προσπάθεια υποβάθμισης των συνεπειών αυτής…

ΗΠΑ: Στελέχη των Δημοκρατικών πιέζουν (μάταια) υπέρ της επιβολής εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Στελέχη των Δημοκρατικών πιέζουν (μάταια) υπέρ της επιβολής εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ

Ξεκινά σήμερα το τετραήμερο συνέδριο του κόμματος - Παίρνει και επίσημα το χρίσμα η Κάμαλα…