70 γιατροί «αδειάζουν» τον Άδωνι για την περιβόητη φωτογραφία με τα ράντζα στο Γεννηματάς

«Διαψεύδουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει η ανακοίνωση των γιατρών

438154300 969444704557337 1299351825454569905 n

Σάλος είχε προκληθεί την προηγούμενη εβδομάδα με τις εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει απ’ το νοσοκομείο Γεννηματάς και το τι συμβαίνει στη βάρδια αυτού, με τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να τρέχει να τα μαζέψει, κάνοντας λόγο ότι οι ασθενείς πήγαν όλοι μαζί εκεί και για αυτό υπήρχε τόσος συνωστισμός.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, με 70 γιατρούς του νοσοκομείου να «αδειάζουν» τον υπουργό υγείας με μια τους ανακοίνωση. Αυτή αναφέρει ότι διαψεύδουν κατηγορηματικά όσα λέει ο Άδωνις, τονίζοντας παράλληλα ότι οι συγκεκριμένες εικόνες είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στις βάρδιες.

70 γιατροί «αδειάζουν» τον Άδωνι – Η ανακοίνωση τους για το Γεννηματάς

«Οι κάτωθι εργαζόμενοι του “Γ. Γεννηματάς” που βιώνουμε την κατάσταση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών δηλώνουμε πως οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το νοσοκομείο μας κατά τη διάρκεια της γενικής εφημερίας αντανακλούν μια πραγματικότητα που επαναλαμβάνεται εδώ και μήνες τουλάχιστον και χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα.

Κάθε 4 ημέρες στο νοσοκομείο μας  , γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές , με δεκάδες ασθενείς να στοιβάζονται στα επείγοντα, να αναμένουν για ώρες μέχρι να διευθετηθούν, να στριμώχνονται  με τέτοιο τρόπο που καθιστά ακόμα και την εύρεση χώρου για εξέταση και νοσηλευτική πράξη πρόκληση.

Η ασφάλεια των ασθενών μας και η δική μας παίζεται στα ζάρια γιατί δουλεύουμε με εξαντλητικούς ρυθμούς,  με μια βαρύτατη υποστελέχωση που μας αναγκάζει σε διπλοβάρδιες, απλήρωτες υπερωρίες στην προσπάθεια να κρατήσουμε το νοσοκομείο μας όρθιο.

Διαψεύδουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, την 1η ΥΠΕ και τη διοίκηση του νοσοκομείου, που πάνω στον πανικό τους και προσπαθώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις , κάνουν λόγω για μεμονωμένα στιγμιότυπα που δεν είναι αντιπροσωπευτικά.

Ολόκληρες οι βάρδιες μας είναι γεμάτες αποκλειστικά σχεδόν με περίπου τέτοια στιγμιότυπα και ενώ έχουμε προειδοποιήσει από καιρό ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, είτε σφυρίζουν αδιάφορα είτε μετακυλύουν τις ευθύνες στους ίδιους τους εργαζόμενους. Ούτε τα περιστατικά διευθετούνται μετά από ολιγόωρη αναμονή, ούτε προωθούνται αμέσως το χώρο του ΤΕΠ γιατί πολύ απλά δε χωράνε , ούτε είναι βέβαια μονοψήφιος ο αριθμός των φορείων που προωθήθηκαν εντός του παθολογικού.

Καταγγέλλουμε για πολλοστή φορά τις παραπάνω συνθήκες εργασίας  τις ως άκρως επικίνδυνες για ασθενείς και εργαζόμενους και καλούμε άμεσα τους κατεξοχήν αρμόδιους, το Υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση του νοσοκομείου να ανασκευάσουν τις παραπάνω ψευδείς δηλώσεις τους και να προχωρήσουν σε άμεσες κατεπείγουσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ξαφνικά 23χρονη στη Βέροια: Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε (video)

Μάνεσης: Αποκάλυψε πως τον διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ – «Επειδή είπα το αυτονόητο» (video)

Αιχμές του Νίκου Πλακιά για τα ΜΜΕ: Τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό από την εκδήλωση για τα Τέμπη

Τραγωδία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Νεκρός 35χρονος σε τροχαίο

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

πορτοσ καλλικμανης

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

O πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ;άφησε αιχμές ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και κάποιοι «πιο…

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι