Άδωνις: Έκανε παρέμβαση στον Λιάγκα για να πει πόσο φοβερό είναι το Ισραήλ (Video)

Πιο αναλυτικά, ο Υπουργός Υγείας της χώρας μας, ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στο πεδίο ευθύνης του, θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στον ΑΝΤ1 για να υποστηρίξει το Ισραήλ ξανά.

adonis 0

Έξαλλος ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με την «υποκρισία της αριστεράς»…που δεν στηρίζει το Ισραήλ ενώ διαπράττει γενοκτονία, μιας που είναι «το μόνο κράτος που έχει δημοκρατία στη Μέση Ανατολή» (!)

Πιο αναλυτικά, ο Υπουργός Υγείας της χώρας μας, ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στο πεδίο ευθύνης του, θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στον ΑΝΤ1 για να υποστηρίξει το Ισραήλ. Ξανά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ισραήλ είναι «το μόνο κράτος που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και των γυναικών και των ομοφυλοφίλων και όλων. Το μόνο που αντιμετωπίζει ισότιμα τον αραβικής καταγωγής πληθυσμό του».

Πιο αναλυτικά:

«Το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος που έχει δημοκρατία στη Μέση Ανατολή. Το μόνο που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και των γυναικών και των ομοφυλοφίλων και όλων. Το μόνο που αντιμετωπίζει ισότιμα τον αραβικής καταγωγής πληθυσμό του. Το μόνο που είναι πολυκομματική δημοκρατία σε όλη την περιοχή».

«Στον πόλεμο έχει επιλέξει η Αριστερά να υποστηρίξει την πλευρά που στηρίζει όλα όσα υποτίθεται η Αριστερά πολεμά»  πρόσθεσε, εξίσου ακαταλαβίστικα.

Όταν δε ρωτήθηκε ειδικά για τον πόλεμο στη Γάζα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Στον πόλεμο έχει επιλέξει η Αριστερά να υποστηρίξει την πλευρά που στηρίζει όλα όσα υποτίθεται η Αριστερά πολεμά».

Φυσικά, κουβέντα για τη σφαγή των Παλαιστινίων από τις Ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που έχει προκαλέσει διεθνή κατακραυγή.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Άδωνι:

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Επεισοδιακή συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Ρόδου – Ο έντονος διάλογος με τη δημοσιογράφο του Real Voice (ηχητικό)

Μητσοτάκης: Έκανε παρατήρηση σε Παπαδάκη και Αναστασοπούλου επειδή τον ρώτησαν για το «πεινάω» της ηλικιωμένης (video)

Ευρωπαϊκός τελικός στην Ελλάδα και ο Μητσοτάκης σπίτι για μπάρμπεκιου – Αναζωπυρώνεται η κόντρα με Μαρινάκη;

Ολυμπιακός: Οι παίκτες πήγαν στη Βίσση και εκείνη τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού – Ο διάλογος με Πασχαλάκη (video)

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι