Άδωνις: «Θα πλήρωνα εισιτήριο για να ακούσω Καραμανλή και Σαμαρά» (video)

O Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον ΣΚΑΙ για την αναταραχή που υπάρχει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

Άδωνις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλες τις εξελίξεις, με μεγάλο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι δηλώσεις του για το σκηνικό έντασης που εμφανίζει στις γραμμές της η ΝΔ τα τελευταία 24ωρα.

Ο υπουργός Υγείας κλήθηκε να σχολιάσει την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στην οποία καταγράφηκαν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τον Άδωνι να σημειώνει:

«Η συζήτηση ήταν και ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, ο βουλευτές εξέφρασαν πραγματικές αγωνίες για το μέλλον της πατρίδας και της παράταξης. Εγώ ήμουν υπουργός Ανάπτυξης του Κυριάκου Μητσοτάκη για 4 χρόνια και επί θητείας μου δόθηκαν τα περισσότερα χρήματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Επομένως δεν δέχομαι ότι η ΝΔ εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα. Όσα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση ήταν και είναι υπέρ της μεσαίας τάξης και της μικρομεσαίας επιχείρησης».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «στις εκλογές δεν θα κριθεί το αν η κυβέρνηση πήγε δεξιά, στο κέντρο ή αριστερά, αλλά από το αν μειώθηκαν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ, αν ο κόσμος βρήκε δουλειά ή αν θα περιμένει λιγότερες ώρες στα Επείγοντα».

Αδωνις: Τι είπε για Καραμανλή και Σαμαρά

Ο υπουργός τοποθετήθηκε και για τη συζήτηση γύρω από την Προεδρία της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως «όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το συζητήσουμε».

«Προφανώς θα ήταν άξιοι για τη θέση αυτή ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς. Υπάρχει έστω και ένας Νεοδημοκράτης που θα τον ρωτήσεις κάτι τέτοιο και θα πει όχι; Προφανώς θα πάω στην εκδήλωσή τους, γιατί μου αρέσει η πολιτική», ενώ έπειτα ο Άδωνις πέταξε το κορυφαίο: «Θα μιλήσουν ο Καραμανλής και ο Σαμαράς και θα έχω κάτι καλύτερο να κάνω; Θα πλήρωνα και εισιτήριο».

Από εκεί και πέρα εμάς δεν πρόκειται να μας “φάει” η εσωστρέφεια», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, χαρακτηρίζοντας «πολιτικό θαύμα» το γεγονός ότι «στενοχωριόμαστε ενώ κερδίσαμε με 15 μονάδες διαφορά».

Ειδήσεις σήμερα: