Newsroom

Newsroom

Αυτοκίνητο «τούμπαρε» στην Εθνική – Βγήκε χωρίς γρατζουνιά ο οδηγός

ΙΧ όχημα προσπάθησε να προσπεράσει φορτηγό και πιθανότατα από κακό υπολογισμό βρήκε στην καρότσα του προπορευόμενου οχήματος και εξετράπη της πορείας του

7da802ac28a578d4a0b4e55024974710 L

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου ο οποίος στα όρια των νομών Αττικής και Βοιωτίας, έχοντας περάσει το Σείριο στο ρεύμα προς Λαμία, έφερε τούμπες μέσα στην εθνική οδό, το απόγευμα της Δευτέρας.

Το τροχαίο, σύμφωνα με το LamiaReport, έγινε τη στιγμή που το ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει φορτηγό και πιθανότατα από κακό υπολογισμό βρήκε στην καρότσα του προπορευόμενου οχήματος και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τουμπάρει.

Πίσω ακριβώς ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο ο δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο οποίος επέστρεφε από την πρωτεύουσα μετά από προγραμματισμένη συνάντηση για τον Δήμο. Αμέσως εκείνος, αλλά και ο οδηγός του φορτηγού, σταμάτησαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον εγκλωβισμένο στα συντρίμμια οδηγό.

409fa170 df41 4abf ac2a 7a32e012c9b3

Σύμφωνα με όσα είπε στο LamiaReport ο κ. Χαντζής, έψαχναν εναγωνίως να βρουν κάποιο σουγιά ή μαχαίρι από διερχόμενο όχημα ώστε να κόψουν τη ζώνη και να απομακρύνουν από το τουμπαρισμένο όχημα τον άνθρωπο, ο οποίος είχε κανονικά τις αισθήσεις του αλλά ήταν εμφανώς σοκαρισμένος. Υπήρχε ο φόβος από τη βίαιη πρόσκρουση με το οδόστρωμα να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο και όλοι βοήθησαν να απομακρυνθεί γρήγορα και με ασφάλεια ο άνθρωπος από εκεί.

Πράγματι, ο άνδρας απεγκλωβίστηκε, χωρίς σχεδόν να έχει γρατζουνιά. Μάλιστα, με το που άρχισε να καταλαβαίνει τι είχε συμβεί προσπάθησε να βρει το κινητό του μαζί με άλλα πράγματα που είχαν σκορπίσει στην οδό, αλλά το κινητό του είχε εξαφανιστεί. Τελικά, το εντόπισε λίγα λεπτά αργότερα ο φορτηγατζής μέσα στην καρότσα του φορτηγού του.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος που περιπολούσαν στην περιοχή και σήμαναν το οδόστρωμα, ενώ σύντομα έφτασαν και οι άνθρωποι της οδού μαζί με την αστυνομία για τα περαιτέρω.

Ξέσπασε ο προπονητής της Γκουντούρα στους διαιτητές: «Ντροπή σας» – Έκλαψε η Ελληνίδα αθλήτρια (video)

κουντουρα

Ξέσπασε ο προπονητής της Γκουντούρα στους διαιτητές: «Ντροπή σας» – Έκλαψε η Ελληνίδα αθλήτρια (video)

«Εμένα το μετάλλιό μου δεν βρίσκεται εδώ, εμένα το μετάλλιο βρίσκεται κάθε ημέρα στην προπόνηση»,…

O Νετανιάχου απειλεί με «σκληρή» ανταπόδοση τη Χεζμπολάχ – Ανησυχία για τον Λίβανο

netanyahu

O Νετανιάχου απειλεί με «σκληρή» ανταπόδοση τη Χεζμπολάχ – Ανησυχία για τον Λίβανο

Αεροπορικές εταιρείες ανέστειλαν τις πτήσεις τους προς τη Βηρυτό - Το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ…