Αυξάνονται οι νεκροί από την κακοκαιρία: Πληροφορίες για δυο ακόμα – Δεκάδες αγνοούμενοι

Τρόμος για το τι θα αντικρύσουμε όταν υποχωρήσουν τα λασπόνερα

meta

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από την κακοκαιρία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 2 νεκροί ακόμα, φτάνοντας έτσι τους 8 νεκρούς στο σύνολο μέχρι στιγμής.

Αγνοούμενος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Ίσαλου στο Βόλο σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΟPEN  ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε σπίτι της στον Παλαμά Καρδίτσας από εθελόντρια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το thenewspaper.gr, γνωστός επιχειρηματία και έμπορος αυτοκινήτων εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στις 11:00 στην παραλία Ίσαλος

«Αναζητούσε νερό και πήγε να γεμίσει μπιτόνια στο συντριβάνι του Αναύρου. Επειδή δεν βρήκε νερό, πλησίασε στη θάλασσα και έπεσε από τα βράχια καθώς έχασε την ισορροπία του. Από χθες το βράδυ τον αναζητούσε η σύζυγός του και το πτώμα του εντοπίστηκε λίγη ώρα νωρίτερα», γράφει η ιστοσελίδα.

Και οι πληροφορίες του thenewspaper.gr αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έφυγε στις 11:00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία.

Για άγνωστο λόγο ο άνδρας έπαψε να δίνει σημάδια ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε και σήμερα, με τη βοήθεια εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας εντοπίστηκε νεκρός μπροστά στον Ίσαλο.

Ακόμα, όπως μετέδωσε το OPEN, σύμφωνα με μαρτυρία εθελόντριας υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρή γυναίκα στον Παλαμά Καρτσίτσας.

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef Ντέμης Γεωργίου, μόλις…

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα από αύριο…