Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

O πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ;άφησε αιχμές ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και κάποιοι «πιο πάνω».

πορτοσ καλλικμανης

Στο στούντιο του ΣΚΑΙ, βρέθηκαν οι Άρης Πορτοσάλτε και ο προέδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφορικά με την υπόθεση του κυκλώματος των εκβιαστών.

Ο Άρης Πορτοσάλτε κάνοντας μικροπολιτική, προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στην τωρινή διοίκηση του Δήμου Αθηναίων για την συμμορία του κυκλώματος που το αποτελούσαν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής (σ.σ και του υπουργείου Πολιτισμού),  και εκθείαζε τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλία που όπως είπε μετά το συμβάν αναμόχλευσε τα πράγματα, που ξηλώνει 148 υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, βγήκε στην αντεπίθεση και απάντησε, θέλωντας να αποδείξει ότι το κύκλωμα είχε ήδη αναπτύξει την δράση του εδώ και καιρό, αφήνωντας αιχμές για την περιφέρεια Αττικής

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής είπε ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και κάποιοι «πιο πάνω». «Είναι και κάποιοι που αυτοί που τα παίρνανε, τα μοιράζανε και κάπου αλλού πιο πάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τον Άρη Πορτοσάλτε να του ζητά αποδείξεις γι’ αυτό που λέει.

Στη συνέχεια η συζήτηση φούντωσε όταν ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ είπε στον δημοσιογράφο ότι φοβάται να μιλήσει για την προηγούμενη πολιτική αρχή στον Δήμο Αθηναίων. Σε εκείνο το σημείο τον χαρακτήρισε ως «άθλιο λαϊκιστή», με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να του απαντά ότι αφήνει στον κόσμο να κρίνει το ποιος είναι άθλιος.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Αρ. Πορτοσάλτε: Ο κ. Καλλιακμάνης αφήνει υπονοούμενα ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία στην Περιφέρεια, εγώ έτσι το καταλαβαίνω…

Γ. Καλλιακμάνης: Μίλησα για την Περιφέρεια εγώ;

«Δεν είναι μόνο αυτοί που τα έπαιρναν. Ποιοι είναι πιο πάνω; Αυτοί που τα έπαιρναν τα μοίραζαν και κάπου αλλού πιο πάνω. Δεν το ξέρω εγώ; Ποιοι ήταν οι επικεφαλής; Δύο ιδιώτες, λέει. Δεν είχαν κάποιον από πάνω; Η έρευνα ήταν για ένα τρίμηνο. Θα πάει πιο πίσω; Ποιοι ήταν αυτοί που τους έβαλαν σε συγκεκριμένα πόστα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πέταξε το γάντι και απάντησε : «Το ότι κάποιος τους έβαλε εκεί σημαίνει ότι είχαν και πάρε-δώσε; Και τον κύριο Καλλιακμάνη, όταν διοικούσε, κάποιος τον είχε βάλει εκεί. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό θέλει απόδειξη», απάντησε ο δημοσιογράφος

«Εσείς δηλαδή λέτε ότι δύο ιδιώτες κατάφεραν και έστησαν μία εγκληματική οργάνωση; Η έρευνα πρέπει να πάει προς τα πίσω. Κάποια δίδυμα έκαναν και καλά τη δουλειά τους και κάποιοι τους απέσυραν και έβαλαν άλλους στη θέση τους. Να λέμε και το κακό που κάνουν κάποιες εξουσίες που μαζεύουν τα χρήματα», ανταπάντησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και η συζήτηση γρήγορα εντάθηκε.

«Λέτε για την Περιφέρεια και φοβάστε να πείτε για τον Δήμο», επισήμανε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου.

«Τι είναι αυτό τώρα; Τώρα με εκνευρίζεις. Τώρα είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής», εξερράγη ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εσείς τι είστε; Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος; Εγώ δεν σας πρόσβαλα», απάντησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της – Τον κάρφωσε στον τοίχο και τον πυροβολούσε

ΗΠΑ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της – Τον κάρφωσε στον τοίχο και τον πυροβολούσε

«Έχουμε περάσει πάνω από 100 ώρες βλέποντας ανατριχιαστικά βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και μηνύματα στο κινητό…

Σοκάρει ο Κοντογιαννίδης: «Το σπίτι είναι παράταιρο, είναι νεκροταφείο, ντροπή» (video)

κοντογιαννίδης

Σοκάρει ο Κοντογιαννίδης: «Το σπίτι είναι παράταιρο, είναι νεκροταφείο, ντροπή» (video)

«Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι επειδή σώσαμε το σπίτι;», αναρωτήθηκε ο Παύλος Κοντογιαννίδης

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε» (video)

platanioti 7515e

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε» (video)

«Δεν είναι ότι μόνο η Ελλάδα αδικήθηκε, αδικήθηκαν κι άλλες χώρες», τόνισε η Ευ. Πλατανιώτη

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

pexels kapish mak 586437 1361814

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

«Φοβάμαι ότι το παιδί μπορεί να πνίγηκε καθώς κολυμπούσε και να μην το κατάλαβαν εκείνη…