Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας ανάμεσα σε υπαλλήλους

Ερευνητής του Κέντρου γρονθοκόπησε και έστειλε στο Νοσοκομείο Τμηματάρχη και στην συνέχεια εξαφανίστηκε προκειμένου να μην συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

ΚΕΜΕΑ

Το ξύλο της… αρκούδας έπεσε στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) ανάμεσα σε υπαλλήλους με αποτέλεσμα να προκαλέσουν αναστάτωση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με το lawandorder, όλα έγιναν την περασμένη Τρίτη όταν ο ερευνητής του Κέντρου επιτέθηκε στον Τμηματάρχη τον γρονθοκόπησε και στην συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα και συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων όπου υπέβαλε μήνυση, όμως ο δράστης είχε εξαφανιστεί και δεν βρέθηκε για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές της Κατεχάκη, οι τριβές μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ύψους 600.000 ευρώ που εξασφάλισε ο δράστης, όμως το αφαίρεσαν από τον ίδιο και το ανέθεσαν στο Τμήμα του θύματος της επίθεσης.

Υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι που την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε στον δράστη η απόλυσή του από το ΚΕΜΕΑ και τότε πραγματοποιήθηκε και η επίθεση εναντίον του Τμηματάρχη.

Τώρα, παράλληλα με την δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, διενεργείται και εσωτερική έρευνα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο ανήκει το ΚΕΜΕΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» σε καθολικούς και χριστιανούς (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» σε καθολικούς και χριστιανούς (video)

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στο Παρίσι καθώς η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 δεν…