Aιχμές Αντώναρου για αποκαλύψεις Documento: «Ούτε ένας δεν βγήκε να πει ότι αποκλείει να τον παρακολουθεί ο Mητσοτάκης»

Αιχμές κατά της κυβερνητικής σιωπής, για τις αποκαλύψεις του Documento αναφορικά με τις υποκλοπές, άφησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος. Σκωπτική απάντηση και στον υπουργό Ανάπτυξης που ως θιγόμενος, έκανε τον ανήξερο ότι γιατί να τον παρακολουθεί ο πρωθυπουργός

antonaros 5

Στις αποκαλύψεις του Documento αλλά και στη «σιωπή» όσων παρακολουθούνταν από το σύστημα Μητσοτάκη αναφέρθηκε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Από όλους που περιλαμβάνονται στη λίστα του documento δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να πει δημόσια κι απερίφραστα ότι αποκλείει να το παρακολουθεί ο Mητσοτάκης» σημειώνει με νόημα ο ίδιος, τονίζοντας πως «ακόμη κι ο Άδωνης για τη σύζυγό του μίλησε, όχι για τον εαυτό του», για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «ομολογούν τις υποψίες τους. Δια της σιωπής».

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Από όλους που περιλαμβάνονται στη λίστα του documento δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να πει δημόσια κι απερίφραστα ότι αποκλείει να το παρακολουθεί ο Mητσοτάκης. Ακόμη κι ο Άδωνις για τη σύζυγό του μίλησε, όχι για τον εαυτό του. Αρ ομολογούν τις υποψίες τους. Δια της σιωπής.»

Έξαλλος τουρίστας «κράζει» την Ακρόπολη και την αποκαλεί «θεοποιημένη οικοδομή» (video)

Έξαλλος τουρίστας «κράζει» την Ακρόπολη και την αποκαλεί «θεοποιημένη οικοδομή» (video)

Ο Βρετανός τουρίστας περιφερόταν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του έφταιγαν τα πάντα

Πάσχος Μανδραβέλης: Χώρεσε σε μια ανάρτηση όλη την κατάντια της κυβέρνησης και της ΝΔ

Πάσχος Μανδραβέλης: Χώρεσε σε μια ανάρτηση όλη την κατάντια της κυβέρνησης και της ΝΔ

Τρεις προτάσεις χρειάστηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης για να περιγράψει την κατρακύλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη